FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gică Popescu face radiografia Stelei: "Nu mă așteptam la asta" » Ce crede "Baciul" că le lipsește roș-albaștrilor: "Orice echipă are asta"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 20:25

Gica Popescu, fost jucător la Steaua, a vorbit despre actuala echipă roș-albastră și despre problemele pe care le are formația lui Reghecampf.

"Nu mă așteptam ca Steaua să aibă așa mari probleme după plecările lui Stanciu, Chipciu, Varela și Hamroun. Credeam că cei care au venit îi vor face uitați.

Acum, Steaua nu are un lider. Orice echipă mare are un lider. La Steaua lipsește liderul din teren. Înainte era Varela. Sezonul trecut Steaua îl avea și pe Stanciu, care juca foarte bine. În plus, era și Chipciu, care chiar dacă juca prost, era mai bun decât cei care jucau bine.

Oricum, tot Steaua este favorită la câștigarea Ligii 1. Totuși, campionatul se va decide în play-off. Nu cred că Steaua va avea un așa mare avans", a spus Popescu la Digi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
700965866674997
Lucian Dumitrescu  •  29 Septembrie 2016, 04:21

Moți moți ți-a căzut chiloți Dumnezeu nu doarme

robert_1
robert_1  •  29 Septembrie 2016, 00:02

Gica Popescu, cel mai mare fundas roman al tuturor timpurilor, Gica Popescu fostul capitan al fc barcelona...etc....iar acest ziarist scrie, Gica Popescu fost jucator la Steaua...rusinos domnule ziarist ! Ca si cum nu ar sti lumea cine este , si ne spuneti voi, ca fost jucator la Steaua....cand a jucat la Steaua ? in anii 80 in cele doua sapt cand a fost adus cu japca ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează