FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Gică Popescu îl atenționează pe Adi Mutu înainte să devină antrenor în Liga 1: "Așa ar fi mai bine"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2018 12:07

Gică Popescu a vorbit despre posibilitatea ca Adrian Mutu să o preia pe FC Voluntari și i-a dat un sfat "Briliantului".

"Eu zic că ar fi mai bine să înceapă la un club de Liga a 2-a. E presiunea mai mică. La un club din Liga 1 nu are nimeni răbdare. Există vreo echipă din prima ligă care să spună «3 ani nu te schimbă nimeni»? Cred că ar trebui să stea un an la Liga a 2-a.

El are nevoie de timp. Este la început de drum și poate face greșeli. Este riscant. Dar nu știu ce vrea. Dacă își dorește să fie antrenor în Liga 1, înseamnă că o va face", a spus Gică Popescu la Pro X.

Citește și: Claudiu Niculescu e OUT de la Voluntari! Ilfovenii îl numesc pe Adi Mutu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
202111607226409
Tudor Bogdan  •  14 Aprilie 2018, 13:55

Lasă că retrogradează la vară iar după vacanţă continuă în Liga 2. Și-a făcut el calculele, domnule Gheorghe "Baciul" "Da' cine e Briliantul?" Popescu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează