FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gică Popescu, mesaj tranșant pentru Alibec: "Ești bun de Steaua, dar așa nu vei performa afară"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 mai 2017 08:48

Gică Popescu, unul dintre cei mai importanți fotbaliști români, a vorbit despre Denis Alibec.

Fostul fundaș l-a criticat pe actualul căpitan de la FCSB pentru atitudinea lui și a spus că poate avea de suferit dacă va dori să plece în străinătate.

"Alibec a făcut un sezon bun la Steaua. Este jucătorul care a tras Steaua după el. A marcat goluri importante. A ajuns un punct de referință în jocul Stelei. În momentul în care nu joacă Alibec, lucrurile se complică. În jocul ofensiv, mi se pare jucătorul numărul 1 al Stelei.

Totuși ar trebui să înțeleagă că dacă dorește să facă performanță, trebuie să-și schimbe atitudinea. Nu poți cu această atitudine să faci performanță. Bănuiesc că el nu vrea să rămână la Steaua, ci să facă un pas spre fotbalul mare.

Niciodată nu va fi acceptat cu această atitudine și va dăuna celor care vor veni să-l vadă. Această atitudine pe care o are el contra colegilor, arbitrilor, antrenorilor, antrenorilor adverși, jucătorilor adverși îi dăunează foarte mult. Cluburile importante se uită la acest lucru. Se uită mult, de multe ori, mai mult decât ceea la ce faci pe teren ca jucător", a spus fostul mare fotbalist la TV Digi Sport. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
936901769693416
Predan Mihai  •  10 Mai 2017, 13:18

A fost doar un sfat,luati-l ca atare!

ray51
ray51  •  10 Mai 2017, 09:28

Stimate Gica, de acord cu parerea exprimata. E un punct de vedere peste care ar trebui sa si-l insuseasca. Dar stii care e problema? Alibec nu are 'foamea' in gat. L-au ocrotit permanent mama, matusa, prietenii. Acum are bani cu mult peste media decenta din Romania. El nu are aspiratia 'sacrificiului' existential. In concluzie, va ramane un fotbalist bun la nivelul Ligii I.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează