FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Gică Popescu nu-i convinge pe oamenii de fotbal: "Se apuce de metrou și de autostrăzi atunci!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 09:49

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, nu consideră de bun augur numirea lui Gică Popescu în funcția de consilier al premierului Mihai Tudose pe probleme legate de organizarea Campionatului European din 2020, unde Bucureștiul va găzdui 4 jocuri.

"Dacă prim-ministrul i-a făcut oferta asta lui Gică Popescu, înseamnă că acesta a realizat faptul că Gică Popescu a fost condamnat nevinovat și a considerat că acum este momentul să se facă un act de dreptate. Dar actul de dreptate se poate face doar dacă se va revizui procesul și se vor ridica acele sancțiuni aiuristice legate de perioada de după condamnare.

Ce ofertă a acceptat? Să fie consilier, nu? De ce treabă să se apuce? Nu are nicio competență, dom’le. Ce poate să facă un consilier? Să-l informeze pe premier. Nu uitați că Federația Română de Fotbal este o asociație de drept privat, nonpolitică, deci nu are nicio legătură cu structurile statului", a declarat Dragomir la TV Digi Sport.

" Corleone" i-a transmis "Baciului" să se apuce de modernizarea Bucureștiului pentru turneul final: "Să se ocupe atunci să facă metrou, să se apuce de autostrăzi... Hai, domne, nu ăsta e rolul lui Gică Popescu. Totul nu este decât o încercare de reparare a greșelii de atunci.

"Această decizie cu Gică Popescu nu va influența lupta pentru președinția FRF, pentru că în spatele lui Răzvan Burleanu sunt oameni puternici, așa că tot el va câștiga".

Situaţia celor 4 arene de antrenament care vor fi reconstruite pentru Euro 2020

Arcul de Triumf
- S-a finalizat studiul de fezabilitate
- Arena va avea 8.000-8.200 de locuri
- Timp estimativ de execuţie din momentul începerii lucrărilor: 14-16 luni

Steaua
- S-a finalizat studiul de fezabilitate
- Arena va avea 30.000-31.000 de locuri şi a fost desemnată ca stadion de rezervă pentru disputarea partidelor de la Euro 2020 care vor fi găzduite de România, în cazul unor evenimente de forţă majoră care nu ar permite ca acestea să se dispute pe Arena Naţională
- Timp estimativ de execuţie din mometul începerii lucrărilor: 20-22 de luni

Rapid
- La începutul lui februarie are termen să finalizeze planul de fezabilitate 
- Arena va avea 14.500-15.000 de locuri
- Timp estimativ de execuţie din momentul începerii lucrărilor: 16-18 luni

Dinamo
- Este încă în faza aprobărilor pentru intrarea noii locaţii (vechiul Velodrom Dinamo) în lista sinteză de investiţii pe 2018 a Ministerului Dezvoltării
- Arena va avea 18.000-20.000 de locuri
- Timp estimativ de execuţie din momentul începerii lucrărilor: 18-20 de luni

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  12 Ianuarie 2018, 15:28
Postat de gicab pe 12 Ianuarie 2018, 10:35

Filiera PSD Dolj e in mare voga

Olguta si iubitul ei, viitorul ministru de interne, Claudiu Manda au ajuns puternici in guvernul asta de marionete...

768145689920470
Patraulea Trandafir  •  12 Ianuarie 2018, 12:06

Gică Popescu nu-i convinge pe oamenii de fotbal: "Se apuce de metrou și de autostrăzi atunci!" ... Ce se apuce de metrou, mo Spiru ? Voi nu prea vorbește bine românește ... Mai nou angajați și repetenții de la Spiru ?

haxor
haxor  •  12 Ianuarie 2018, 11:42

Ce tara de mantuiala a ajuns Romania! Toti infractorii sunt in top in timp ce aia cinstiti parasesc tara pe capete.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează