FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Gică Popescu refuză revenirea: "Ce să fac în fotbal? Nu am găsit un proiect care să mă motiveze"

Foto: Cristi Preda, GSP
Foto: Cristi Preda, GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 01 ianuarie 2018 20:14

Gică Popescu nu mai are tragere de inimă să revină în fotbal după ce a fost condamnat la închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor.

"Toţi mă întrebaţi ... ce să fac în fotbal? Ce să fac? Să merg să conduc un club ? Deocamdată, nu e momentul să revin. Am spus, am zile când îmi lipseşte foarte mult fotbalul, în special când merg la meciuri cu legendele Barcelonei.

Îmbrac din nou tricoul de joc, îmi pun ghetele, e un sentiment aparte. Îmi lipseşte fenomenul, dar privesc din exterior, nu am găsit un proiect care să mă motiveze atât de tare încât să revin", a spus Gică Popescu la TV Digi Sport.

Gică Popescu și alți oameni din fotbalul românesc au fost condamnați la închisoare în martie 2014 în Dosarul Transferurilor. "Baciul" a fost eliberat după 20 de luni.

Sentinţele din Dosarul Transferurilor:

George Copos (61 de ani) - 3 ani şi 8 luni cu executare - Eliberat
Mihai Stoica (49 de ani) - 3 ani şi 6 luni cu executare - Eliberat 
Cristi Borcea (44 de ani) - 6 ani şi 4 luni cu executare 
Ioan Becali (61 de ani) - 6 ani şi 4 luni cu executare - Eliberat
Victor Becali (53 de ani) - 4 ani şi 8 luni cu executare
Jean Pădureanu (78 de ani) - 3 ani şi 4 luni cu executare - Eliberat
Gică Popescu (47 de ani) - 3 ani, o lună şi 10 zile cu executare - Eliberat
Gigi Neţoiu (55 de ani) - 3 ani şi 4 luni cu executare - Eliberat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
zorrozabal
zorrozabal  •  02 Ianuarie 2018, 14:21

Fiind liberat conditionat, Popescu Gheorghe probabil ca are interdictie in fotbal, o perioada de timp-ca si MM Stoica!Asa ca ..."nu are nici un proiect care sa il atraga"!

306640699727631
Nae Ionescu  •  02 Ianuarie 2018, 12:49

... ca nu stiu. au ajuns ca niste partizani care se ascund in munti pe cind nu ii cauta nimeni. o meteahna veche. aroganta si faptul ca nu stiu ca nu stiu plus lasitatea si datul din clanta insa pe o saltea de bani ii face zic ei mai frumosi mai destepti. din pacate lumea s - a cam prins. hagi este un alt exemplu care a reusit din mai nimic sa faca ceva. asa ca ceilalti care stau pe bara si dau din clante... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

306640699727631
Nae Ionescu  •  02 Ianuarie 2018, 12:47

eu cred ca ai mare dreptate de asta data. ce dracu motivatie sa ai? sa-ti ajuti tara? sa-ti ajuti sportul care zici ca l-ai facut de placere? la hagi nu te-ai duce ca nu faci fata si cu ala nu prea merge pentru ca este in stare sa -i dea un cap in gura si maca-si. dece sa nu stai tu pe margine ca babele si sa nu dai din clanta? chestiunea asta este veche la romani si bine ticluita de nea IANCU. dupa ce ti-ai "servit" tara cu inca o armata de vreo 3 ani ai iesit scirbit ca te-au prins. te cred si eu. au scapat multi si tu care ai facut pentru tara atit de multe incit si petrica tzutzea ar fi intrat sub plapuma de rusine cind ar fi dat cu ochii de tine nu mai lasa loc de intors. asa ca nea bostan cu facultati pe la seral si doxa de fotbal numai ca nu se potriveste inca dat fiind ca ai nevoie de niste animale de laborator ca sa incerci pe ele noi scheme noi politici de fotbal stai acolo unde esti si lasa-i pe prosti sa incerce sa faca ceva pe cind in fata le vei rise insa in spate iti vei minca unghiile dupa cum te-am vazut in multe imagini. adevarul este a nu poti. asa cum face si OLI el ar veni si miine dar nu -l mai cheama nimeni. si asta pe cind stie ca daca vine se va face de "handel" pentru ca antrenat pe basmalisti care sint vai de mama lor. dica? este o lectie pentru toti. *** muncitor si bunul simt pe care multi nu-l vedeau ca va imbraca paltonul si va fi demis. Dica este o lectie pentru toti si in special arogantilor care nici nu stiu ca

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează