FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gică Popescu, sfaturi importante pentru cei de la FCSB: "Aveți nevoie de acest fotbalist"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2018 20:14

Gică Popescu îi sfătuiește pe cei de la FCSB să rezolve problema cu Denis Alibec, atacant pe care îl consideră foarte important pentru formația roș-albaștrilor. 

De asemenea, fostul căpitan al echipei naționale îi dă un sfat și lui Budescu, înainte de a decide să plece în străinătate. 

" Steaua trebuie să rezolve cu tact și inteligență problema cu Alibec. Denis pare să fie un caz mai special pe zi ce trece. Steaua are nevoie de Alibec în atac, pentru că e un jucător de valoare", a zis Popescu conform TV Digi Sport.

...despre posibila plecare a lui Budescu: "Dacă pleacă, Budescu să rămână în străinătate și să fie convins că poate să facă față rigorilor unui campionat mai bun decât al nostru. Dacă pleci doar pentru partea materială, atunci te întorci repede".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  22 Martie 2018, 00:07

aici nu are dreptate gica,nu steaua are nevoie de alibec,jucatori vin si pleaca,si alibec de steaua, daca nu se schimba in curand,in 10 zile :) e papaapa,baaaaaaaaaaaa,asta nu mai are scapare,nu ati vazut ca nu vrea sa joace,face ce vrea,banu tata ,banu

stelistdemic01
stelistdemic01  •  21 Martie 2018, 22:16
Postat de nebraska pe 21 Martie 2018, 21:02

E chiar confuz, vorbeste de Steaua, apoi de budescu, alibec....fara noima.

gica e corect, insa e nevoie de mai mult de 2 neuroni pt a intelege... asa ca nu-i pt tine...

1roman
1roman  •  21 Martie 2018, 21:37

Bravo Baciule! Ai dreptate!"Dacă pleci doar pentru partea materială, atunci te întorci repede". (vezi plecarea lui Budescu in China)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează