FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Gică Popescu: "Transferul la Dinamo a fost cea mai mare greşeală din carieră"

Gică Popescu
Gică Popescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2011 11:24

Fostul internaţional Gică Popescu regretă şi acum decizia luată în 2002, atunci cînd, pe final de carieră a semnat cu Dinamo. "Baciul" ştie că atunci a început ura oltenilor faţă de el.

"Transferul la Dinamo a fost greşeala carierei mele. De acolo a şi pornit ura oltenilor pentru mine. Trei luni pe care le-am stat eu în Ştefan cel Mare au şters cu buretele cei 5 ani jucaţi de mine pentru Universitatea. Adică ei au şters, fanii Craiovei. Dar aşa e uneori viaţa. Am fost judecat pentru că m-am dus să joc la o echipă. Că m-am dus să-mi fac meseria, asta vreau sa spun.

Am mai stat eu atunci să judec ce înseamnă Dinamo pentru Craiova? Plecasem de 12 ani din ţară, oameni buni! Uite, mă mai gîndesc cîteodată, parcă mereu dintre cei care au tot condus Universitatea din 1990 pînă azi, m-au privit ca pe un adversar. Chiar înainte de Dinamo!", a spus Popescu pentru cotidianul Adevărul.

Gica Popescu a sosit la Dinamo în vara lui 2002, după un sezon petrecut la Lecce, în Serie A. A jucat doar 8 meciuri pentru "cîini" şi nu a marcat nici un gol

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (52)
mihai_ferdinand
mihai_ferdinand  •  23 Decembrie 2011, 14:37

GSP=gasca slugilor proaste (si behaitoare), reluati interviuri de acu 40 de ani, doar ca sa aruncati cu noroi in dinamo. Jalnici, o sa cada basescu, se duce dracu si jiji si implicit fituica voastra!

lp64
lp64  •  21 Decembrie 2011, 21:58

Si tot legat de "omul" Popescu, un nume: Oana Deselenicu! Dar, oricum, datorita ei si-a facut operatia estetica la nas, chiar daca, intre timp, fata devenise Craioveanu! Si iata de ce e asa bun prieten si cu Gica Craioveanu!

vallym
vallym  •  21 Decembrie 2011, 20:33
Postat de vladutzzz89 pe 21 Decembrie 2011, 13:13

bai avort0nule, celui caruia i-ai raspuns este tot un puricos ca si tine. tu poti comenta de marile victorii ale stelei din ultimii 20 de ani? tu ba? tu te legi de victoriile noastre cu echipe mici, cand voi, astea mici (nec, poltava, elfsborg, hajduk) va umilesc????? trage-ti 2 palme si trezeste-te

bai pula pe voi v-au umilit sherifii sau macabi din palestina...apropo cate victorii aveti in CL?1?

Vezi toate comentariile (52)
Comentează