FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi a anunțat despărțirea de încă un jucător: "A semnat rezilierea" » Urmează și favoritul lui Reghe? "El e cu semnul întrebării"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2016 19:05

Gigi Becali e hotărât să facă investiții pentru a merge în grupele Ligii Campionilor, însă până a aduce jucători vrea să scape de cei care n-au confirmat.

După ce s-a despărțit de Marica, Pîrvulescu și Râpă, patronul Stelei a declarat că pe picior de plecare este și Alexandru Bourceanu. Fostul căpitan este unul dintre favoriții lui Laurențiu Reghecampf.

De asemenea, Tade și Alcenat ar fi semnat rezilierea, urmând Tahar și Bawab. 

"Tade a semnat rezilierea, mai urmează Tahar și Bawab. Și Bourceanu, să vedem, e cu semnul întrebării", ar fi spus Becali la stadion conform Fanatik. 

Totuși, despărțirea de Bourceanu pare foarte realizabilă, mai ales că Becali a declarat ieri că-și dorește un alt mijlocaș central din România, iar azi a apărut numele lui Vlad Achim. 

Citește și: Ei sunt cei doi jucători urmăriți azi din tribune de Gigi Becali și MM Stoica! 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  22 Mai 2016, 12:24

Gigi,esti un,pardon, prostanac ! Vlad Achim ? Parca spuneai ceva de Razvan Marin,farfara !!! Iar te iei dupa vorbele Memelusei ?

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Mai 2016, 08:06

Nu ne ajunge ca l-a apucat iar limbarita pe *** din Pipera, dar va mai si bateti in... stelute la comentarii. Tabloul perfect al marlaniei...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

faxx
faxx  •  22 Mai 2016, 01:13
Postat de kwd2015 pe 22 Mai 2016, 01:06

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează