FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi a făcut turul televiziunilor cu anunțul retragerii de la FCSB: "Eu nu pot fi condus de Burleanu" » Derapaj sexist

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 09:00

După intervenția de la Antena 3, Gigi Becali s-a dezlănțuit și la Realitatea și a anunțat ferm că se retrage din poziția oficială pe care o deține la FCSB. Decizia lui Becali vine după ce Burleanu a câștigat un nou mandat la FRF. 

Latifundiarul a anunțat că va emite un comunicat oficial în cursul zilei de azi, iar apoi s-a dezlănțuit la adresa clasei politice din România, folosind o serie de declarații sexiste și vulgare la adresa femeilor din Parlament. 

"Dacă vrem să facem fotbal, trebuie să avem demnitate. Nu putem vota un om care a distrus fotbalul. Singura mea formă de protest e retragerea de la Steaua. Asta nu înseamnă că nu mă mai bucur când câștigă echipa, dar eu nu voi mai fi persoană oficială a clublui.

Azi, la ora 16:00, va ieși comunicatul. Eu nu pot fi condus de Burleanu, de asta mă retrag. El e prea mic, nu se poate compara vreodată cu Becali, dar sufletul meu nu acceptă să fie condus de Burleanu.

Au ajuns să pună pe curvele lor senatori, deputați și secretari de stat. «Am o curvă, vreau să fie ministru, senator, secretar de stat.» Așa s-a ajuns în țara asta. Dacă nu vom pune piciorul în prag, să construim un partid politic de la zero, cu oameni demni, n-o să ajungem nicăieri.

În Senatul American, media de vârstă e de 62 de ani. La noi, sunt femei de 24, 25, 26 de ani, toate coardele combinate ajung în Parlament și fac filme sexy. Așa s-a ajuns și în fotbal. Prima oară l-au condamnat pe Gică Popescu ca să iasă Burleanu. Atunci s-a dat un semnal de alarmă, ni s-a spus: «Asta e Securitatea, punem omul nostru când vrem noi»", a declarat Becali, la emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea. 

În acest moment, Gigi Becali nu ocupă nicio funcție oficială la FCSB. El a renunțat în 2010 la 27% dintre acțiunile societății și s-a retras, teoretic, complet din structura clubului. Pachetul majoritar îl dețin două rude ale sale, Constantin și Vasile Geambazi.

Acționarii FCSB:
Constantin Geambazi 56%
Vasile Geambazi 37%
Tomaida Bădescu 4%
Marius Ianuli 3%

Mai devreme, Becali își anunțase retragerea de la FCSB și în cadrul unei emisiuni de la Antena 3. (DETALII, AICI)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (64)
hristac
hristac  •  19 Aprilie 2018, 20:36

corect gigi ! treaba cu politicienii si...

andyandrei2015
andyandrei2015  •  19 Aprilie 2018, 19:57
Postat de sandi pe 19 Aprilie 2018, 16:40

Prostia maxima, sa te retragi de unde nici nu esti :))))) ma ciobanul asta e vai de el. Nu stie sa piarda barbateste. Se vaicareste ca o fetitza de 14 ani. De fapt asa fac fcsb isti, nu mai sunt de mult stelisti. Spiritul ala de lupta dreapta a disparut, inlocuit de circ si dat peste cap a lu mm dica manutza si toata spuma de slugi de la palat.

VORBESTE DESPRE ECHIPA TA DE NULI,DOAR PARLITII BUCURESTI,ECHIPA CU 100 DE OAMENI LA MECI ,DOAR LA MECIUL CU STEAUA VIN 15 MII DE CAINI,RESTU E CANCAN,RAU ATI AJUNS,MENTALITATE SI ONOARE NU ATI AVUT NICIODATA,CA SA NU MAI ZIC CA VA BATETI LA RETROGRADARE,SUNTETI O ECHIPA CEL MULT SPUS IN MEDIOCRITATE

1652955318130698
Alin Draghici  •  19 Aprilie 2018, 17:11
Postat de stoichkov10 pe 19 Aprilie 2018, 11:46

Hoții striga hoții. Săraci mereu sunt furați, și tas.ul e de vina.

Santem un neam de plangaciosi,hoti si tradatori si multe *** (feminin su masculin, nu conteaza)numai zic barfitori,dar cu capul mare si cand trebuie sa scoatem chestia urat mirositoare(metafora) din gurita santem primii,toti.Becali e ***,cioban,cum crede fiecare,dar nu e hot si nu e nici prost(altfel nu avea patrimoniul care il detine).Nu ma omor dupa el dar daca era mafiot,la cat au tot incercat sa il faca out ,ii gaseau ceva,parerea mea personala.aici are dreptate.iar daca spune cineva ca steaua e cea din "D" ,ca vezi chipurile ca s_a decis in justitie asta :)))))))) CARE JUSTITIE???!!!!! E inca o dovada a ceea ce am zis in primele randuri.Azi cum bate vantul prin Romania?va las sa va ganditi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează