FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi a început războiul cu Hamroun » Promite măsuri dure împotriva algerianului: "Îngenunchează Becali vreodată?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2016 18:30

Astăzi, Steaua a anunţat că Jugurtha Hamroun a fost exclus din
lot, iar jucătorul nu va face parte din lotul echipei pentru partida cu Sparta Praga.

Gigi Becali a vorbit despre situaţia mijlocaşului algerian şi spune că acesta nu va pleca sub 3 milioane de euro şi că se va întorce la echipă, urmând a fi amendat şi trimis să se antreneze cu juniorii.

"El crede că pleacă atunci când vrea. S-a dus în Franţa de capul lui, iar noi am aflat că negociază cu o echipă din Qatar, la care crede că se poate transfera. El poate să plece, dar nu accept nicio ofertă sub 3 milioane de euro.

Pai ce, stă Steaua într-un jucător? Îngenunchează Becali vreodată? De ce să îi mai plătesc salariu? Dacă pleacă primeşte o suspendare de doi ani şi gata. Dacă nu pleacă, îi plătesc salariul şi nu mai joacă. Oricum va primi o amendă de 25% din salariu şi îl ţinem pe bancă.

El se va întoarce diseară, o să vină la echipă, dar nu va juca. Se va trezi la 6 dimineaţa şi va merge la liceul Mircea Eliade să se antreneze (n.r. acolo unde se pregătesc juniorii Stelei).

Ce contează dacă echipa slăbeşte prin plecarea lui? Eu am principii şi nu le voi încălca", a spus Becali la televiziunea sportro.

Citeşte şi: Steaua a intrat în cursă pentru semnătura lui Budescu! » Becali a anunţat transferul verii în România: "De ce credeţi că nu le-a răspuns Astrei şi lui Dinamo?"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (58)
sharpe1923
sharpe1923  •  25 Iulie 2016, 13:26

" Inganuncheaza ecali vreodata ? "... DA, sigur,oricand,mereu, înotdeauna,fara remuscari.... in fața BANILOR...e o *** si un mitoman atunci cand e vorba de BANI....BANI....BANI...acest personaj mioritic, nici nu vede altceva...BANI,BANI,BANI...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  25 Iulie 2016, 12:27
Postat de Stoian Catalin pe 24 Iulie 2016, 22:28

Un fotbalist fara caracter care nu are ce cauta la Steaua! Mediocru la fel ca Hamza! Au simtit gustul

serios? acum e mediocru? iar cand joaca efectiv la fcsb...din supervedete nu i scoateti! infractorul are principii? de care? cand a furat bani din avutul public nu a avut? se declara mare credincios dar incalca poruncile bisericesti,nu are principii?cand nu le da toti banii jucatorilor care pleaca de la fcsb,sau le ia din banii de prima,santajandui ca numai asa le da drumu...atunci are principii?

zizu
zizu  •  25 Iulie 2016, 10:55
Postat de endervisa pe 24 Iulie 2016, 23:16

Pai depinde. El tinteste sa plece liber de contract si il intereseaza doar banii, nu fotbalul (asta dovedeste clar prin comportament sportiv si nu numai) sa plece la o echipa mica, sa aiba salariu cel putin ca aici, sa fie vazut ca o vedete si sa o mai frece 2-3 ani, sa mai pacaleasca fotbalul...dupa care cica nu se adapteaza nici acolo si se transfera la o alta echipa, cel putin la fel de bine platit. Cam cine pierde aici cand dai de unul d'asta? Si crede-ma, nu il suport pe Becali!

si nu asta e si crezul lui becali? banul?

Vezi toate comentariile (58)
Comentează