FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi a pus șaua pe Reghe! Cum l-a umilit Becali din fața televizorului la meciul cu Voluntari

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2016 01:00

Vechile obiceiuri ale lui Becali au revenit! La meciul de luni seară, cu Voluntari, 1-3, primul eșec cu Reghecampf pe bancă în al doilea mandat, patronul a intervenit în mod direct în jocul campioanei.

Gigi n-a fost pe stadion, a preferat să nu meargă în Ștefan cel Mare, ci să vadă meciul din faţa televizorului. De acolo a sunat la Marius Ianuli, aflat pe banca Stelei, și i-a transmis lui Reghe ce să facă.

Din ediția tipărită de azi și din cea digitală puteți afla schimbările care au produs haos în echipă și deruta generală creată de patron!

Alte subiecte exclusiv print:

✓S-a spulberat și mitul Neubert! Cel mai potent stelist cu Voluntari nu s-a pregătit cu neamțul în iarnă
✓Pericolul Salman! Șeicul favorit la președinția FIFA este acuzat de "complicitate la crime împotriva umanității"
✓Sub liga a patra din Anglia! Cu Arena Națională închisă de 4 luni, Liga 1 are o medie de spectatori îngrijorătoare
✓Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
steauaucl
steauaucl  •  27 Februarie 2016, 09:36

,,STIREA,, asta chiar nu are acoperire...DE UNDE AVETI VOI INFORMATIA CA BECALI A VORBIT CU IANULI???? vrajeala de 2 bani....

visinu
visinu  •  27 Februarie 2016, 06:23

La mine in sat ne facem ne-voile culturale in fudnul curti, asa ca mi-au trecut multe gazete prin mana. Gazeta Tiparita nu e de o calitate grozava, dar isi face treaba. Dupa ce ma informez, trebuie insa mototolita bine, ca altfel ma zgarie. Cu Gazeta Online pe Faiarfocs ma informez si la sfarsit tre sa folosesc frunze de dovleac, dar macar nu costa nimic. Am pus si AdBloc sa nu-mi acopere flashurile ecranul. Dar la servici e blocat din cauza domnishtoarffelor fara hain-e din josul pagini, zice filtrul ca e sait ex-exe-x. As vrea sa incerc si Gazetele Digitale, mai ales ca vreau si eu sa vaz pe domnul Becali cum pune shaua pe Reghe, ma roade curiozitatea la un asa subiect fotbalistic de calitate. Am un cal de nu trage si poate invat si eu de la un scriitor si om de cultura cu experienta. Ce nu inteleg e ca de ce tre sa dau eu ieuro si dupa ce ma informez sa folosesc Digitale adica mai pe romaneste deggetele in loc de hartie? Va rog sa ma lamureasca cineva si pe mine de cum se foloseste si care e avantajul. Multumesc anticipat.

talpaiadului
talpaiadului  •  27 Februarie 2016, 04:47

Aoleu, acum ma duc sa cumpar editia tiparita si intru si pe gazeta digitala, nu mai pot de nerabdare, trebuie sa aprofundez neaparat acest subiect arzator. Muahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează