FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi are cheia! Mîine, Steaua dă răspunsul pentru doi jucători: "Vrem 1,5 milioane!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 01 septembrie 2013 17:37

Mihai Stoica a discutat vineri cu Narcis Răducan, directorul general al Oţelului, pentru a afla sumele de transfer ale mijlocaşilor Ionuţ Neagu, 23 de ani, şi Laurenţiu Iorga, 25 de ani:

"Ne-au fost transmise pretenţiile gălăţenilor, decizia îi aparţine lui Gigi Becali. Luni dimineaţă voi merge la el în vizită să vedem dacă-şi dă sau nu acordul".

Surse autorizate susţin că Oţelul solicită 1,5 milioane de euro în schimbul celor doi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (173)
tb73
tb73  •  02 Septembrie 2013, 06:47
Postat de supereduardo10 pe 01 Septembrie 2013, 22:34

Cine mama dr este mizeria asta de steaua sa scoateti un infractor din parnaie? numai o minte bolnava si un handdddicapt putea cere asa ceva...

Prietene, sterge-te la gura, ti-a ramas ceva... maro in coltul gurii ca de cand cu greva foamei... :))))

durul
durul  •  02 Septembrie 2013, 01:35

luati-i si bagaviti-i in cur ... astia doi,daca pleaca ,vor avea soarta luiSzekely ,Vatca , Carpa ,care batea din picioruse ca vrea sa-si arate intreaga valoare la o echipa "mare" si acum il ustura bucile de la stat pe banca !

supereduardo10
supereduardo10  •  01 Septembrie 2013, 22:34
Postat de gica_oboreanu pe 01 Septembrie 2013, 16:46

acu, jiji va descoperi ca ma are o sansa de lasare la vatra. angajeaza avocati noi, nu pe expiratul ala de general de militie, si se cere liber. are motive serioase, steaua are nevoie de el, sa nu faca ...tazara de rusine, in grupele campionilor. e nevoie de semnari de contracte, jucatori vanduti, dar si cumparati, pe mai putin.... caci, taman a fost desemnat/ales presedintele clubului. :) e vorba de interesul national !

Cine mama dr este mizeria asta de steaua sa scoateti un infractor din parnaie? numai o minte bolnava si un handdddicapt putea cere asa ceva...

Vezi toate comentariile (173)
Comentează