FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi australianul » Becali se inspiră de la Borcea: "Plec din ţară!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 iulie 2012 18:12

Gigi Becali s-ar putea inspira de la finul său, Cristi Borcea, care îşi petrece mai mult timp în afara ţării, la Miami

Patronul Stelei e decis să plece din ţară dacă preşedintele Traian Băsescu nu va fi suspendat la referendumul de pe 29 iulie. Becali care va vota pentru suspendare, a declarat că va pleca în Australia pentru a evita eventualele probleme.

"Mi-am luat viză de Australia. Dacă nu va fi suspendat Băsescu, plec în Australia, nu mai risc. De acolo nu mă poate aduce nimeni înapoi. Nu mă mai duc în Noua Zeelandă, e mai bine în Australia. Ce, sînt fraier ca alţii să stau aici dacă am probleme? Pot să am milioane multe şi milioane de oi acolo, degeaba le ai, dacă nu eşti la tine în ţară. Eu am sînge de trac, am o legătură de sînge cu meleagurile astea, magnetic", a spus Gigi Becali la România TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
crisliv
crisliv  •  22 Iulie 2012, 00:34

M UIE FECALI. Ia-ti tot neamul tau de machidoni s purcati si duceti-va unde a intarcat mutul iapa. P.S. Ia si sacii aia de c acat, badigarjii, cu tine.

hofer
hofer  •  14 Iulie 2012, 14:16

Dute D...... racului, d...........erbedeule si ia-ti si familia cu tine. Cine nu lupta pentru Romania sa o paraseasca.

gorne
gorne  •  14 Iulie 2012, 13:39

pleacă jigodie să nu te mai văd niciodată. dar cum bine știm nici un susținător usl nu are demnitate așa nici tu nu o să pleci. doar vorbele sunt de voi, lingăilor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează