FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Gigi Becali 2.0 » Un patron din Liga 1 și-a distrus un jucător: "Are orbul găinii și trage ca prostul în portar"

FOTO: fcviitorul.ro
FOTO: fcviitorul.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 20 februarie 2018 15:07

Nu doar Olimpiu Moruțan a intrat în gura lui Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani. Nici Mircea Axente n-a scăpat. Ocazia uriașă ratată exact înaintea reușitei de 2-1 a celor de la Viitorul l-a adus în atenția finanțatorului echipei.

"Dumnezeu ne-a dat ocazii de singur cu portarul, dar dacă Axente are orbul găinii şi trage ca prostul în portar. Să fii sută la sută convins că eşti în play-off şi să vezi cum îţi fug şansele e acelaşi lucru când îi iei săracului şunca din fasole.

Noi am rămas cu fasole rece, şunca o mănâncă alţii. Dacă-l comparaţi pe Moruţan cu Hagi, iertaţi-mă. Moruţan e un bătrânel.

El e deja la FCSB. E moartea fotbalistului român, a talentatului care crede că a ajuns în capătul liniei, când el de fapt se află pe buza prăpastiei",a spus Valeriu Iftime la TV Telekom Sport.

Citeștece a spus despre Moruțan:

Probleme cu vedeta transferată de Gigi Becali! Critici aspre din partea patronului: "Are 18 ani, are mașină frumoasă și o gagică pe măsură și crede că este buricul pământului" » Antrenorul e pus și el la zid

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
albalbastru72
albalbastru72  •  21 Februarie 2018, 01:56

Mai bine concentrati-va pe ply-out botosaneni perversi asa va trebuie daca v-ati murdarit pe miini de brinza...poate va baga Morutan in liga a 2-a si nu mai auzim la anul nici de voi nici de cioban.

robotzel
robotzel  •  20 Februarie 2018, 17:02

asta a folosit niste comparatii la care gigi becali doar viseaza.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează