FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi Becali a anunțat transferul unui fotbalist! Clauza specială pe care i-a pus-o + salariul incredibil

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2016 11:41

Gigi Becali a confirmat transferul lui Gabi Tamaș și a anunțat și detalii contractuale. Patronul campioanei i-a pus o clauză specială fundașului român care tocmai s-a despărțit de Cardiff City. 

"Într-o zi sau două vine Tamaș. Nu îi dau nici un ban. Îi pun clauză că dacă bea, a doua zi e dat afară! Pe Tamaș nu-l interesează banii acum, el vrea să demonstreze ceva și să prindă Euro 2016.

Pînă în vară va avea salariu lunar de 1.000 de euro, apoi contract pe încă un an, cu o sumă mai mare. Bonusul de Ligă e exact ca la ceilalți jucători", a zis Gigi Becali la televiziunea sportro. 

...despre Ivan: "Am făcut toate eforturile pentru Ivan, am trecut peste toate declarațiile. Am rezolvat-o și cu Nicu Badea, să-i dau 250.000 de euro și să îi mai dau 100.000 dacă merge Steaua în Ligă. Dar nu pot să iau un băiat care nu vrea. Să fie sănătos. Am făcut toate eforturile, dar deja e prea mult. Băiatul ăsta nu vrea la Steaua. Decizia e luată de ieri. Ce facem, stăm să ne rugăm de el? Deja devenim penibili". 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
1074994555868004
Ciprian Fechetea  •  01 Februarie 2016, 21:42

Tamas la plecarea de la steaua acum 6 luni: "Mai bine eu cu mii de defecte decat voi clone perfecte" . http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/riposta-incredibila-a-lui-tamas-sinteti-clone-perfecte-mesajul-prin-care-fundasul-ii-scoate-din-sarite-pe-fanii-stelei-454444.html

observator_federal
observator_federal  •  01 Februarie 2016, 17:30
Postat de cristi_oase pe 01 Februarie 2016, 12:29

Lasati-l pe Ivan sa joace unde vrea el :cazuri de talente care au murit sperante(briliante,diamante,noul Hagi...) au fost si vor mai fi destule.Nu contesta nimeni ca pustiul e talentat dar de aici pana la cota de 2,5 mil € pt campionatul nostru,e cale lunga.A marcat de cateva ori cu echipe din coada clasamentului mamaligilor ,a facut 2 tumbe si 3 sarituri si presa a explodat:Ivan are clauza de reziliere de 12 mil))) Sper sa reuseasca sa demonstreze ca are valoare desi ma indoiesc ca are pregatirea si valoarea necesara pt a juca la o echipa serioasa din campionatele tari.

"A marcat cu echipe din coada clasamentului" ... Pai stii contra carei echipe (si pe ce stadion) a marcat la debutul lui - in august 2014, cand era si mai tanar decat acum - in prima liga? Raspuns corect: FCSB!

mariuss72
mariuss72  •  01 Februarie 2016, 16:15
Postat de cristi_oase pe 01 Februarie 2016, 15:13

@ marius Nu esti departe nici tu de mentalitatea ciobanului.Va despart doar banii,in rest defectele par identice.

Bine mai oase, daca zici tu :)))))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează