FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a aruncat bomba: "La egalitate de puncte cu Viitorul, suntem campioni!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 mai 2017 23:51

Gigi Becali susține că un avocat i-a transmis că FCSB va fi campioană la egalitate de puncte cu Viitorul.

"Vă dau eu o bombă acum! La egalitate de puncte, FCSB este campioană. Nimeni nu a studiat regulamentele. Am studiat eu.

După ROAF (n.r. Regulamentul de organizare a activității fotbalistice), prima dată se ia clasamentul, se iau meciurile directe jucate în campionat. Nu se spune nimic de play-off sau de play-out. Suntem noi pe primul loc, suntem în avantaj cu cele patru meciuri. Luaţi regulamentul şi o se vedeţi ce scrie! Nu ştia nimeni. O să se facă de râs Liga că îi dă titlul Viitorului!

Sunt 4 meciuri, avem avantaj. M-a deşteptat Alibec, i-a spus un avocat. Nu am nevoie de confirmare de la Ligă", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

ce rezultate are steaua cu viitorul

FCSB e într-adevăr în avantaj în urma celor 4 meciuri cu echipa lui Hagi, după ce a ieșit victorioasă în două partide, a bifat un egal și a fost învinsă o singură dată.

Sezon regulat:
Viitorul - FCSB 1-3
FCSB - Viitorul 2-0

Play-off:
Viitorul - FCSB 3-1
FCSB - Viitorul 1-1

CE SPUNE LPF

Totuși, pe site-ul oficial al LPF a fost scris un articol în care Liga susține că titlul se decide după criteriul rotunjirii punctelor, urmat de cel al partidelor directe din play-off.

ce scrie în ROAF

La punctul 1 la terminarea play-off-ului/play-out-ului ierarhia valorică a echipelor se stabilește în funcție de locul ocupat în FAZA ÎN CARE A PARTICIPAT și punctul A e cel care decide campioana.

art

art2

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (177)
mplttev
mplttev  •  13 Mai 2017, 13:29

Articolului 29 punctul "d" iată ce se spune: ... 3. Echipele calificate în play-off și play-out vor începe faza a II-a a competiției cu jumătate din punctele obținute în sezonul regular (sistemul belgian). În situația în care în sezonul regular s-a obținut un număr impar de puncte, numărul de puncte rezultat după împărțirea la 2 va fi rotunjit cu 0,5 (exemplu: în situația în care o echipă va obține în sezonul regular un număr de 31 de puncte, ea va începe faza a II-a cu 16 puncte). În situația în care la finalul play-off-ului sau play-out-ului două sau mai multe echipe se află la egalitate de puncte, departajarea se face în primul rând ținându-se cont dacă a fost sau nu aplicată rotunjirea cu 0,5. În caz de egalitate după aplicarea acestui criteriu, departajarea se va face conform art. 27. Regulamentul e foarte clar. Degeaba se îmbată Becali cu apă rece.

chris_bu67
chris_bu67  •  13 Mai 2017, 13:11

Doamne,gigi cât de penibil poți fi!

florar
florar  •  13 Mai 2017, 12:14
Postat de becalidinamovit pe 13 Mai 2017, 11:26

AM SCRIS CU LITERE MARI CA SI ACUM SA VEZI UNDE E LIPSA DE RESPECT SI MAI ALES DE CINSTE SI CORECTITUDINE ..SI O SA SCRIU CU LITERE MARI CA SA FIE VIZIBIL ..VOI STITI DOAR PRIN DOSURI SI SUBSOLURI SA ABORDATI JUCATORI ,ARBITRII ETC ..NU FACETI LA VEDERE CHIAR DACA TOTUL E VIZIBIL PRIN DEDUCERE ,INTELIGENTA MINIMA ..

Ti sa nu scapi ultima sansa sa te faci de ras?Adica tu ca dinamovist vorbesti de arbitraje?

Vezi toate comentariile (177)
Comentează
Close