FOTBAL  »  Superliga  »  CUPELE EUROPENE

Gigi Becali a caracterizat grupa Stelei din Europa League: "Chec, cozonac și franzelă" :) » Ce spune despre transferul lui Alibec

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2016 11:44

Gigi Becali a analizat grupa Stelei din Europa League, unde roș-albaștrii vor întâlni Villarreal, Zurich și Osmanlispor. Acesta a mai afirmat că nu va mai insista pentru Denis Alibec decât în situația în care Astra va da semne că vrea să-l vândă pe atacant.

"Grupa asta este chec, cozonac și franzelă: chec cu Zurich, cozonac turcii (n.r. Osmanlispor) și franzela care e mai tare: spaniolii (n.r. Villarreal). Până la spanioli, mâncăm noi checul și cozonacul, franzela e mai tare, poate o lăsăm.

Nu e frumos să mai plusez la Alibec dacă Astra s-a calificat. Trebuie să spună dacă vor să-l vândă. Ei vor să-i ia acum pe De Amorim și Boldrin, dar să dea două milioane dacă îi vor. Dacă vor să-l dea pe Alibec, să trimită o vorbă", a spus Becali la Digi Sport.

Patronul Stelei a caracterizat în aceeași notă și confruntarea de astăzi cu Pandurii, în urma căreia Steaua poate urca pe primul loc.

"La Severin este unt pe pâine. Nu e meci ușor, normal trebuie să câștigăm noi. Nu cred că ne poate sta cineva în cale sezonul ăsta în România."

Steaua va juca la Severin, împotriva echipei Pandurii Târgu-Jiu,astăzi, de la ora 21:00. Meciul va fi în direct pe Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
robert1205
robert1205  •  27 August 2016, 22:41

Osmanlispor e mai mult BABIC sau GHIUDEM.

sexilian
sexilian  •  27 August 2016, 20:15

omu nu stie ce spune la bautura***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  27 August 2016, 19:41
Postat de Popsea Ionut pe 27 August 2016, 17:28

Un jucator de calitatea lui Stanciu, daca era sa fie vandut de o echipa din Franta, Olanda sau alte campionate asemanatoare, pleca pentru o suma situata undeva intre 15-25 de milioane de euro. Nu mai vorbiti din frustrari personale...Stanciu e liderul Stelei si jucator de baza la echipa nationala. Da goluri, paseaza decisiv, joaca in viteza, are dribling, executii in viteza si sut decent. Pe langa toate acestea are viziune asupra jocului ca nici un alt jucator din Romania (inclusiv Alibec "sarmaluta"). Asadar felicitari Stanciu...Anderlecht e doar o treapta catre o echipa mult mai bine cotata.

Nicusor Stanciu a jucat foarte slab la Euro si in maciurile cu City... Portarul Spartei Praga a avut o contributie decisiva la golurile lui Stanciu. Suma ceruta de Gigi pe el, raportata la cea oferita de acelasi Gigi pe Boldrin si DeAmorim ("gluma" de oferta pentru Alibec nu se pune!) este fantezista! Si, vorbind drept, nici Chipciu nu a rupt gura targului la Bruxelles. Supraevaluarea lui Stanciu de presa romaneasca nu se probeaza on practic. Uite, deseara ochii belgienilor vor fi pe Nicusor, as zice ca va fi un meci pentru un transfer! Sa vedem daca vom asista la o "reprezentatie de fotbal convingatoare" sau nu.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează