FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - U CRAIOVA 1-0

Becali a comentat faza penalty-ului din prelungiri de la CFR Cluj - U Craiova + Cum l-a luat FCSB pe Qaka

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 mai 2018 23:20

Gigi Becali s-a declarat mulțumit de arbitrajul lui Marius Avram din CFR Cluj - U Craiova, scor 1-0. 

În momentul executării loviturii de la 11 metri, 4 jucători clujeni pătrunseseră metri buni în interiorul careului. Camora, fotbalistul care respinge mingea din fața lui Gustavo, era cel mai avansat dintre toți, la un metru în spatele craioveanului! Vezi detalii AICI!

...despre CFR - U Craiova, 1-0: "Nu pot să îi reproșez lui Avram că nu a dictat repetarea loviturii de la 11 metri. A arbitrat impecabil tot meciul. 

Credeţi că Gustavo aşa a vrut să dea? Se mai întâmplă, se întâmplă şi la fotbalişti mai mari. Dacă dădea gol, FCSB era campioană la ora asta. CFR a dominat jocul în seara asta, a avut ocazii multe de a marca. Merita să câștige. Clujul mai are meciuri grele. Astra mi s-a părut aseară o echipă puternică", a declarat Becali la TV Pro X.

...despre transferul lui Qaka la FCSB: "Eu nu știu nimic despre transferul lui Qaka la Steaua. Nu mă bag în transferuri. Știu că lui Geambazi îi plăcea foarte mult de el, eu nu îl știam. L-am întrebat azi despre ofertă. Mi-a zis că îl vrea acum, pentru că făcuse și Craiova ofertă. A pus 20.000 de euro mai mult decât adversarii. Nu mai comand eu la FCSB".

Vezi și: FOTO-ȘOC Camora era la un metru de Gustavo în momentul executării penalty-ului din prelungiri! » Verdictul specialistului + ironia lui MM Stoica

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (54)
para.para
para.para  •  06 Mai 2018, 14:48

Intreb pentru un prieten, de ce fcsb joaca toate meciurile din play-off numai lunea, adica in ultimul meci al etapei?

ion.ionescu
ion.ionescu  •  06 Mai 2018, 11:41

Sunt sigur că n-ai înţeles nimic din ce am scris, îţi chinuia neuronul prea mult. Din fericire eşti ne-spălat pe creier. Din lipsă...

whiteredarad
whiteredarad  •  06 Mai 2018, 11:34

Pai e greu de recunoscut ca nu a fost penalty, clujeanul atingand si el mingea, inaintea contactului, apoi sigur...Avram a fost corect...dandu-i lui Boli rosu direct, la un fault de galben. Penaty-ul in conditiile acelea,, corect ..trebuia repetat. E clar .Oricum speranta este ca Dumnezeu sa vada si sa faca la Iasi ceva de care sa ne aducem aminte multa vreme !

Vezi toate comentariile (54)
Comentează