FOTBAL  »  Superliga  »  MIHAI COSTEA A MARCAT ÎN POARTA CRUDUŢEI

Gigi Becali a devenit trendsetter în fotbal. Vezi cum vrea să facă transferurile

Mihai Costea
Mihai Costea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 09 noiembrie 2011 18:47

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, vrea să iasă cu orice preţ în evidenţă şi nici astăzi nu a ratat ocazia de a-şi expune ideile financiare. Latifundiarul din Pipera este hotărît să stabilească o nouă modă în fotbal: transferul în perechi.

"Cum să-i dau pe fraţii Costea? Cu ei luceşte Steaua, sînt jucători de mare valoare. În plus, cine vrea să îl ia pe Mihai Costea trebuie să îl ia la pachet cu Daniela Crudu. Fac o nouă modă în fotbal: transfer pe perechi", a spus Gigi la sportro.

Mititelu i-a luat apărarea lui Mihai Costea, despre care a apărut informaţia că ar fi într-o relaţie cu Daniela Crudu, spunînd că atacantul Stelei doar "a marcat" şi a terminat-o cu vedeta TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
malakian
malakian  •  09 Noiembrie 2011, 19:16

Asta e articol demn de un ziar de sport?

fcsb_zre_2011
fcsb_zre_2011  •  09 Noiembrie 2011, 18:37

iar vorbeste ciobanul aiurea =))))) ciobane pe tne te ia pereche cu o oaie ;)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează