FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali a dezvăluit ofertele pe care le are pentru jucători: "Uite, bă, că nu vă dau drumul. Mie nu-mi plac dolarii"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2016 22:37

Steaua a primit oferte pentru doi dintre cei mai importanți jucători ai ei, e vorba despre Fernando Varela și Jugurtha Hamroun, lucru confirmat și de Gigi Becali.

Patronul roș-albaștrilor a vorbit despre negocierile pe care le-a dus pentru transferul lui Hamroun.

"Eu am negociat cu cineva pentru Hamroun. Le-am zis că vreau 3 milioane de euro. Ei mi-au transmis că îmi dau, dar în dolari. Nu accept asta. Mie nu îmi plac dolarii, la revedere", a spus Becali la Digisport.

Gigi Becali dezvăluit că Hamroun mai are o ofertă și din Qatar: "Am auzit că ar exista interes din Qatar pentru Hamroun de 3 milioane de euro. Şi că ar fi dispuşi să îi dea băiatului 1 milion de euro pe an".

Finanțatorul roș-albaștrilor ține însă la prețul de transfer al lui Varela și Hamroun și îi amenință pe jucători că dacă nu va primi suma dorită nu le va da drumul.

"Aşa cum eu sunt obligat să îl ţin din contract. Varela şi Hamroun să joace până în ultima zi din contract dacă nu primesc cât vreau, două milioane de euro pe primul, 3 milioane de euro pe al doilea. Ce cred jucătorii, că fac pe supăraţii şi le dă drumul Gigi? Uite, bă, că nu vă dau drumul Becali!", a adăugat Becali.

GSP.ro a anunțat în exclusivitate că PAOK Salonic i-a pus pe masă 1,5 milioane de euro lui Gigi Becali pentru transferul lui Varela.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
randoom_._
randoom_._  •  28 Iunie 2016, 00:39

becali cere prea mult pentru hamroun. 3 milioane de euro pentru un jucator care l-ai luat gratis este cam mult,dupa numai un sezon. iar pentru varela 2 milioane de euro este prea putin. wtf? pai l-ai luat cu 1 milion de euro. de la 4 milioane de euro in sus ar trebui discutat. oricum,asa afaceri a facut asta cu jucatorii stelei ca isi permite 10 rateuri si cu un jucator isi scoate toata parleala.

958984520821048
Sorin Dreyer  •  28 Iunie 2016, 09:27

Are dreptate! E vorba de afaceri, aia au venit si ii doresc pe Varela si Hamroun! Dar toti *** astia din afara s-au invatat sa ia jucatori din Romania,mokka. A zburat Puiul pe ata.nu-i da Jiji,tine la pret, ca daca joci cu ei,poate intri in grupe,una din ele,asa daca ii dai pe trei surcele,toti pierdem. Varela 5,si Hamroun 3.nu le convine,sa se duc in Africa, de acolo pot cumpara 3-4 fotbalisti,pentru 10 capre!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spion_kop
spion_kop  •  28 Iunie 2016, 08:50

*** familiei nu se lasa ... parca zicea ca intra in tacere din aia italiana ... *** ... cum i-o spune

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează