FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali a spus tot: "Alibec a semnat contractul! Lipsește o singură semnătură" » Toate detaliile negocierilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 21:00

Gigi Becali a dezvăluit în această seară că Denis Alibec a semnat cu Steaua și că mai rămâne doar ca Petre Buduru, oficial al Astrei, să semneze înțelegerea.

"Transferul lui Denis Alibec este 90% făcut. Aseară am vorbit cu Dani Coman și am convenit la 1,5 milioane de euro. Am vorbit cu Alibec, cu acordul Astrei, și a venit băiatul la mine și a semnat contractul cu noi. Am stat până la 3 dimineața și am făcut actele. Trebuia să mai semneze și Petre Buduru, dar nu răspundea aseară la telefon. A rămas ca Buduru să vină azi să semneze contractul.

Ne-am înțeles pentru 1,5 milioane de euro și pentru 10% dintr-un viitor transfer. Azi dimineață a venit și a zis că să trecem în contract și că dintr-un viitor transfer să nu primească Astra mai puțin de 1 milion de euro. Am zis că nu sunt de acord și trecem 10% din suma de transfer. A zis Buduru că mai vorbește cu Ioan Niculae și vom semna mâine.

Astra nu mai are altă ofertă pentru Alibec. În plus, nimeni nu dă banii ca mine, pe loc. Astra trebuie să arate până pe 30 septembrie că a plătit bani către ANAF și jucători", a spus Becali la televiziunea sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (54)
adytza74
adytza74  •  29 Septembrie 2016, 14:52

Steluca nu are descoperitori de talente platiti care urmaresc jucatori prin alte campionate ,sau ce se mai misca bine pe aici baga Dna Reghe subcoada si pac-pac?

aius
aius  •  29 Septembrie 2016, 09:26

Mult zgomot pentru...nimic!

883135188391540
Popa Corneliu  •  29 Septembrie 2016, 09:13
Postat de valiza.epo pe 29 Septembrie 2016, 09:03

Deci, transferul s-a facut dar... urmeaza sa fie facut! Am inteles! Intreb si eu, daca Astra e presata de timp pentru a achita niste datorii, de ce nu face un imprumut la o banca?! Ar fi mai ieftin si ar pastra si jucatorul. Orice banca le-ar acorda un credit avand ca garantie banii de la UEFA si... jucatorul!

Ca sa-ti faca tie in ciuda si mai corect si simplu, sa nu mai plateasca dobanzi! Iar patronul este suparat pt ca "a fost ascuns" si a primit recompensa numai un campionat! Becali i-a mai stricat ploile ca s-a laudat cu cartile lui si Justitia a fost obligata sa ia pozitie si el saracul n-a putut sa mai editeze si el un volum de amintiri!

Vezi toate comentariile (54)
Comentează