FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a început ofensiva înainte de primul meci din 2018: "Vreau să spulber tot! Vom bate CFR-ul în toate meciurile"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 februarie 2018 15:48

FCSB va juca azi, de la ora 20:45, în primul meci oficial din 2018, contra celor de la Gaz Metan. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV DigiSport, LookTV și TV Telekom Sport.

Înainte de meci, Gigi Becali a spus că este sigur că echipa sa va câștiga și a dezvăluit că vrea să câștige cu orice preț acest campionat, în fața celor de la CFR Cluj.

"Nici nu ma gândesc să nu câstigam cu Mediaş. Pai am ajuns să imi fie frică de o echipă care se bate la retrogradare? Noi ne batem cu CFR Cluj pentru titlu şi nu avem cum să ne împiedicăm de o echipă care ne este mult inferioară.

Vreau să spulberăm tot în acest campionat. Îmi doresc să câştigăm acest campionat, mai mult ca niciodată. Ştiu eu de ce. Nu vreau să îi las pe cei de la CFR Cluj să câştige acest campionat, iar eu când îmi pun ambiţia, atunci o să vedeţi ce o să iasă. Vom bate CFR-ul în toate meciurile pe care le vom juca cu ei. Poate să se baricadeze Dan Petrescu în apărare cu toată echipa lui că tot îi vom bate", a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

Citește și: Dică, fără 4 titulari în primul meci din 2018! Cum va arăta primul "11" al FCSB în meciul cu Gaz Metan

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
samertx
samertx  •  03 Februarie 2018, 18:45

Ce hotărât e Gigi. A slăbit echipa vânzându-l pe Niță, dar știe el din ce motiv a făcut asta. :))

141661736257121
Stefan Chiorpec  •  03 Februarie 2018, 18:22

Daaa! Spulbera tot praful din palatul lui!!!

10202925648180625
Eugen Qy  •  03 Februarie 2018, 18:13

O intrebare pentru Crestinul BECALI GHEORGHE : De cand sare mielul la gatul lupului sau daca stie el vreun miel care a facut-O ???? Ce fel de Crestin, mai ales ORTODOX, e cel care face astfel de declaratii, precum cea mentionata in articol, care mai de care mai aiuritoare si FALOASE , mai ales dupa ce a slabit INTENTIONAT echipa. Prin spusele sale isi etaleaza Fariseismul si spoiala de credinta .... Se vede ca nu a citit BIBLIA , unde scris este : "...iubiti-i pe DUSMANII vostri..." , asta dupa ce anterior habar n-avea ca : Domnul Iisus "...e Mielul lui DUMNEZEU, care ridica pacatele lumii..." cine vrea locul exact, gaseste citatele, CITIND BIBLIA , nu rasfoind-o !!!!!!! El nici macar n-a rasfoit-o sau daca a facut-o e un FARISEU , din al carui aluat Domnul ne poruncea sa ne ferim !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close