FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a luat decizia în privința lui Nicolae Dică! "Acum 3-4 ore s-a întâmplat!"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 mai 2018 19:50

Gigi Becali a anunțat ce se va întâmpla cu Nicolae Dică. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că antrenorul va rămâne doar dacă acesta nu va pune alte condiții atunci când va renegocia înțelegerea. 

"Hotărârea am luat-o azi. Dică rămâne la noi. Am altă gândire, alt mod de viață. Nu mai vreau să mâhnesc oameni. De la Steaua va pleca doar dacă va merge la mai bine. Nu vreau să mai fac neplăceri la oameni.

Va pleca la anul la arabi dacă va lua titlul. Am stat și m-am gândit mult și cred că e mult mai valoroasă chestiunea sentimentală în fața celei materiale în fața lui Dumnezeu.

La ora asta e antrenorul echipei, niciun antrenor nu va avea mână liberă la Steaua. Asta să se știe! Dacă stă în aceleași condiții contractuale și tot, va rămâne la echipă. Dacă nu, ne strângem mâna și gata!

Eu acum 3-4 ore m-am hotărât în privința lui. Încă nu l-am anunțat", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (14)
100002473541087
Danut Ognean  •  23 Mai 2018, 20:52

alt articol dedicat lui gigi slugi becaliste ale gsp

zagna
zagna  •  23 Mai 2018, 16:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

daweroirl
daweroirl  •  23 Mai 2018, 11:01
Postat de alex_1973 pe 23 Mai 2018, 08:37

Oare susținătorii FCSB ului nu se simt jigniți când or vedea ca tot Gigi rămâne antrenor și Dica marioneta?A scuze a vrut sa zic umiliti..Dar probabil umilit este definiția suporterului gigist.

Si ce propui !? Si neputinta a dus rinamo cat de jos se poate ,tot umilinta se numeste ,ce poti face ,ai investit tu la echipa !?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează