FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali a pornit numărătoarea inversă: "Doar atât îl mai aștept pe Reghe" » De cine depinde viitorul antrenorului la Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2016 09:53

Steaua trece prin cea mai grea perioadă sub comanda lui Laurențiu Reghecampf și a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie.

Rezultatele slabe l-au deranjat pe finanțatorul Gigi Becali, care s-a arătat nemulțumit de forma echipei sale, mai ales după transferurile făcute în iarnă și din cauza salariilor mari pe care le oferă. 

El a acuzat faptul că Steaua n-a reușit s-o bată pe Dinamo în vreunul din ultimele două jocuri directe, în condițiile în care spune că "Papp și Chipciu au salarii cât toată echipa lui Rednic". Becali suspectează și că formația roș-albastră nu e pregătită fizic. 

"Încă mai am încredere în Reghe și echipă. Mai aștept două, trei meciuri să vedem ce se întâmplă. Eu cred în continuare în campionat, dar dacă pierdem cu Astra, la revedere! Nu mai avem șanse.

Am zis că în meciul cu Voluntariul a fost accident, cu Iaşiul accident, cu Dinamo accident. Câte accidente? Păi dacă facem numai accidente se distruge maşinăria și se strică şi motorul. Toate se strică dacă facem numai accidente aşa"  Gigi Becali, la DigiSport

Astfel, pentru Laurențiu Reghecampf următoarele meciuri vor fi decisive, în vederea continuării pe banca Stelei și a șanselor de a câștiga campionatul.

vin JOCURI grele

Steaua nu va avea deloc o misiune ușoară în următoarele partide. Astăzi, formația roș-albastră va juca împotriva Astrei, în semifinalele Cupei Ligii, iar duminică, cele două echipe se vor duela în play-off-ul Ligii 1.

După meciurile cu formația giurgiuveană, pentru Steaua va urma meciul cu Viitorul, din deplasare, și meciul cu Pandurii, tot în deplasare.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (71)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  09 Martie 2016, 19:12

"I hate it to say it but I must say it" cum zice un mare clasic in viata, bun prieten :) pai va spusei cand s-o facut schimbarea asta Radoi-Reghe ca nu e de bine, din mai multe motive, unul fiind modul in care i-o lasat Reghe balta pe aia de la care o plecat. asa ceva nu se face. am spus atunci ca acest episod nu are cum sa se termine bine. si desi nu e terminat, eu pariez de pe acum ca nu o sa se termine bine. lui Radoi trebuia sa i se acorde rabdare, trebuia sa i se dea macar jumate din banii care s-o cheltuit cu Reghe si ar fi avut rezultate. mai bune? probabil ca da, dar oricum astea-s speculatii. faza faina e ca inca o data, se arata ca acolo unde nu se respecta niste principii de baza ale acestui univers in care traim nu are cum sa mearga lucrurile bine. bai, culmea e ca aceste reguli sunt simple, clare si usor de urmat.

kos_tyn
kos_tyn  •  09 Martie 2016, 14:44

Singura sansa ca Fotbal Club Steaua Bucuresti sa castige titlul e ca Bigi sa intre din nou la puscarie. DOAMNA AJUTA!

kos_tyn
kos_tyn  •  09 Martie 2016, 14:40
Postat de Sechel Blondu pe 09 Martie 2016, 13:53

Nu stiu ce sa zic de echipa steaua dar sincer ei ar trebui retrogradati in divizia judeteana, ei au schimbat emblema au schimbat numele, nu mai au nici un palmares, nu se mai numeste CSA Steaua Bucuresti si se numeste FCSB , cand mititelu a vrut sa schimbe emblema la craiova Dumitru Dragomir ia spus ca va fii retrograta in divizia judeteana. Am o singura intrebare. Steaua de ce sa nu fie retrogradata ?

Din 1989 CSA Steaua Bucuresti se numeste Fotbal Club Steaua Bucuresti, prescurtat FCSB

Vezi toate comentariile (71)
Comentează