FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali a revenit la obiceiurile de altădată: "Suntem ca Barcelona! Steaua te bate și cu asta basta"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2016 21:01

Gigi Becali a revenit la optimismul de altădată și își compară echipa din nou cu FC Barcelona. Patronul Stelei e convins că echipa va câștiga campionatul fără nici o problemă.

”La ora asta, Steaua poate întâlni orice echipă din Europa, fără să se facă de râs. Niciodată n-am avut o echipă atât de valoroasă și de puternică individual. Am făcut o selecție din Liga 1. La Steaua ca să joci nu-ți trebuie numai valoare, îți trebuie și bărbăție. Uite Alcenat, cel mai bun fundaș din România, la Steaua n-a reușit.

Tade, marcator, golgheter, la Steaua n-a reușit. Sunt jucători care când vin la Steaua nu reușesc. Mai multe virtuți trebuie să ai ca să joci la Steaua. În ce privește campionatul, o spun cu lipsă de modestie și fără aroganță și fără mândrie, nu-mi fac niciun fel de griji că pierdem campionatul. Deja ne-am apropiat la 4 puncte, care înseamnă două.

Ne vom apropia la un punct, care înseamnă jumătate de punct. Steaua e o echipă care nu dă șansă ghinionului.  Asta e o echipă gen Barcelona. Nu lasă ghinionul să decidă niciodată. E atât de puternică, încât nici ghinionul nu-i poate face față. E ca Barcelona. Te bate și cu asta basta!”, a zis Gigi Becali la Digi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (56)
ortega
ortega  •  19 Februarie 2016, 09:32

Alienatul ăsta e șeful fcsp ... Ce mai e de zis ... *** ... Gheorghe , *** ... Giuge fcsp !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo100
dinamo100  •  19 Februarie 2016, 08:56

Eu nu inteleg de ce cheltuie Becali milioane in mijlocul sezonului si nu a facut-o inaintea campionatului, mai ales ca atunci il avea si pe finutul lui ca antrenor! Cam ciudat, nu-i asa? Pe de alta, cred ca se pregateste din nou de "mititica"...

khal_37
khal_37  •  19 Februarie 2016, 01:39

http://expunere.info/video-cutremurator-boala-l-a-distrus-pe-stilistul-marian-darta-barbatul-plange-si-pupa-fotografia-lui-gigi-becali-salvatorul-lui-din-cauza-tumorii-barbatul-are-capul-deformat-si-gura-stramba-at/?utm_source=fb&utm_medium=pag&utm_campaign=oferta

Vezi toate comentariile (56)
Comentează
Close