FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Gigi Becali, anunț BOMBĂ la miezul nopții: "Gata, pleacă! Ia du-te pe câmp!" » Surpriză legată de Nicolae Dică: "Așa mi-a zis Vasi"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2018 00:14

Gigi Becali a vorbit după victoria CFR-ului de pe terenul Astrei, scor 2-0.

Patronul roș-albaștrilor a anunțat că Alibec va fi dat afară de la FCSB în această vară, în schimb, Nicolae Dică ar putea continua chiar dacă va rata titlul. 

"Speram într-o minune. Voi spuneți că Astra n-a avut atitudine, dar CFR e o echipă puternică, de bărbați adevărați care nu te lasă să te apropii de careul lor. Noi în loc să dăm 3-4 la Iași, am luat bătaie. CFR nu face așa ceva. N-are rost să speculăm nimic.

Doar o minune ne mai aduce titlul. Se poate întâmpla la fotbal. Ar fi o minune să facă CFR  egal cu Viitroul sau să piardă. Nu e o minune să batem noi Craiova sau Astra. Minunea e ca o echipă așa puternică precum CFR să se împiedice.

Noi n-am putut să scoatem un egal la Iași. Vă dați seama ce haos e la noi? Nu avem forță, putere, jucători care să poată  face performanță. CFR nu e Steaua, noi nu suntem asa puternici ca  ei. Au demonstrat-o în meciurile directe. Noi suntem mai valoroși, dar ei sunt mai puternici, mai bărbați", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

...despre discuția recentă cu Dică: "M-a sunat și mi-a zis că e supărat. Pe el l-a supărat că am zis că peste  Mangia  nu m-aș băga dacă ar fi antrenor la Steaua.. I-am zis că am spus adevărul și să nu mai fie supărat.

Dacă va lua campionatul rămâne antrenor, dar Vasi (Geambazi) mi-a zis că și-ar dori să-l țină pe Dică și dacă nu ia titlul. I-am spus  să facă așa cum crede. Așa a hotărât el. Că el mi-a zis că are altă politică. Mi-a zis că vor pleca 2-3 jucători, pentru că sunt prea obraznici. Mi-a zis că dacă nu găsește echipă pentru ei, îi trimite pe câmp să se antreneze.

...despre Alibec: "O să vedeți de la anul ce o să fie la Steaua. Orice obrăznicie va fi taxată. Cui nu-i convine să se ducă pe câmp. Ia du-te pe câmp tu cu McLarenul ăla al tău! Ce a făcut Alibec de mă iau așa de el?  O să vedeți voi ce a făcut. E la revedere!! Să scăpăm de el! E obraznic! Ne strică toată echipa. Din cauza lui s-a stricat tot", a mai zis Gigi Becali conform sursei citate. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
gabisp
gabisp  •  14 Mai 2018, 16:39
Postat de gabisp pe 14 Mai 2018, 16:36

Pai, vezi de ce nu ai mata rezultate ? Pentru ca pui antrenori DOAR pe cei carora le poti comanda echipa... Pai, daca matale esti primul care "iti calci in picioare" antrenorul, cum crezi ca il vor respecta jucatorii ?!... Da, vorba aia ( a dumitale ) : "Sunt banii meeeei, fac ce vreau si cum vreau eu !..."

Alibec nu e un jucator problema ! Problema ( una din ele, ca sunt doua, de fapt...) e la antrenor si a doua la...matale !

gabisp
gabisp  •  14 Mai 2018, 16:36

Pai, vezi de ce nu ai mata rezultate ? Pentru ca pui antrenori DOAR pe cei carora le poti comanda echipa... Pai, daca matale esti primul care "iti calci in picioare" antrenorul, cum crezi ca il vor respecta jucatorii ?!... Da, vorba aia ( a dumitale ) : "Sunt banii meeeei, fac ce vreau si cum vreau eu !..."

fangigi
fangigi  •  14 Mai 2018, 14:17

Este imperioasa indepartarea acestui infractor din fotbalul nostru! Extirpati cancerul ce reprezinta clubul sau infiintat fraudulos si care activeaza ilegal in prima liga, uzurpand miseleste numele, traditia si istoria clubului armatei, avand ca unic scop doar imbogatirea acestui infractor de drept comun!

Vezi toate comentariile (57)
Comentează
Close