FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, anunț despre Băluță: "Să vă dau o știre: gata, s-a terminat!"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 februarie 2018 18:45

Gigi Becali s-a resemnat că îi va fi imposibil să-l mai transfere pe Alexandru Băluță de la Craiova, după ce Gazeta a anunțat în ediția tipărită de marți că mijlocașului oltean i-a fost mărită clauza de reziliere de la 3 la 6,5 milioane de euro.

"Să vă dau o știre. I-au mărit clauza lui Băluță. Hai să uităm de el. Eu am și uitat, gata! S-a terminat.

I-au mărit salariul și clauza, ca să fie siguri că nu vine la mine. La Steaua nu mai poate să ajungă. Eram pe muchie să plătesc acești bani, 3 milioane. Așa că e mai bine! Dumnezeu știe mai bine ce e pentru mine, decât ce știu și vreau eu", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Becali a comentat și reacția lui Arpad Paszkany, care a spus că n-ar fi vrut să i-o vândă pe CFR în vară, când a venit la palat, și că doar a făcut o glumă: 

"A venit de la Cluj, a stat de vorbă cu mine la palat la mine. Înseamnă că a venit de la Cluj special să facă o glumă. A bătut drumul să facă gluma. Dacă el așa zice! Omul ce ați vrea să zică acum?! Să recunoască? Noi doar chestia asta am discutat. Nu a fost niciodată glumă! Serios vorbind, omul nu vrea să recunoască. E greșeala mea că am vorbit, el a vrut să fie ceva confidențial". 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
1654392864790165
Mayra Moldoveanu  •  09 Februarie 2018, 11:15

Astia de la Craiova se cred super fotbalisti aici si cand pleaca afara ii arunc aia ca pe o masea stricata

sexilian
sexilian  •  09 Februarie 2018, 10:36

daca ti-a folosit baia inseamna ca s-a *** in palatul tau,ai cazut de prost,mai zine glume cu palatul.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

938953349477675
Giovanni Kensselo  •  09 Februarie 2018, 09:57

Singurul lucru bun făcut de Daum este când a spus despre fițuică voastră că este buna de împachetat peste Voi o folosiți si pentru brânză de la Becali că prea îl țineți mereu intre pagini.Puteeeee a servilism!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează