FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali, anunț-șoc! FRF introduce o nouă taxă pentru cluburile din Liga 1: "E evaziune fiscală, dublă impozitare! Îi dau în judecată"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2016 23:13

Gigi Becali anunță că FRF este gata să introducă o nouă taxă în fotbalul românesc. Patronul Stelei îi amenință pe oficialii FRF cu judecata dacă în Comiteteul Executiv de peste două zile se va aproba acest lucru. 

"La următorul Comitet Executiv vor să bage o nouă lege: să le dăm 10% din vânzarea de jucători. Ori le dăm lor banii, ori îi investim în copii și juniori. 

Se iau în calcul și banii investiți în transferuri pentru jucători de sub 21 de ani. Pe mine nu m-ar afecta, că eu iau în fiecare an de la Hagi câte un jucător pe un milion, oricum nu vând de mai mult de 10 milioane.

Dar nu e normal. E lipsă de inteligență. Mă obligă să le dau niște bani. Și mulți vor vedea că sunt sclavii lor. E de ajuns că mă pun să joc cu un jucător de sub 21 de ani. 

Se cred pe tarlaua lui Ceaușescu. Sunt securiști! Nu au minte, cum să facă așa ceva? Dacă nu faci așa, te amendează și tot te obligă să le dai banii. Dacă nu le dai banii, te bagă în comisie și te exclud.

Sunt niște aberații. Nu înțeleg cum vor să facă asta. Îi dăm în judecată dacă fac asta. E evaziune fiscală! E dublă impozitare", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
983732924972315
Soos Vilmos  •  24 Octombrie 2016, 10:51

Citind "marile declaratii" ale ghiolbanului parca vad cum arata oborul unde oierii isi vindeau marfa.

145975595812817
Valy Vijelie  •  24 Octombrie 2016, 10:18

becali a platit pentru toti jucatorii luati cat nu pot plati celelante echipe 50 de ani.hai steaua

travka
travka  •  24 Octombrie 2016, 09:30
Postat de cobra_z pe 24 Octombrie 2016, 09:00

evaziunea fiscala cu dubla impozitare nu se pupa in veci :)))))

tu fiind *** intelegem ca esti mai prost si nu intelegi lucrurile astea, evaziune se refera la faptul ca FRF e organizatie NON PROFIT deci nu poate incasa bani, si dubla impozitare se refera la faptul ca oricum Becali il ia pe ALibec cu 1.7 milioane si plateste 2.1 milioane cu tot cu taxe intelegi? Becali a platit la Steaua mai multe taxe decat o sa plateasca tot neamu vostru de dinamovisti in urmatorii 49 de ani cat are Badea stadionul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close