FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali anunță cifrele oficiale din transferul lui Stanciu: "Mi-au zis că n-au mai văzut negociator ca mine" » Cine va fi noul decar al Stelei și ce va primi Porumboiu după acest transfer :)

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2016 17:30

Gigi Becali a confirmat transferul lui Nicolae Stanciu de la Steaua la Anderlecht pentru suma de 9,8 milioane de euro, informație oferită în exclusivitate de GSP.ro.

"Eu m-am gândit că Stanciu va juca 50% din meciuri fără niciun fel de probleme. Ei ne-au spus că n-au dat niciodată peste 4-5 milioane de euro pe un jucători.

Eu m-am interesat și Stanciu va fi vedeta lor. Va fi Steaua-Anderlecht! 

Ei la telefon mi-au spus 7 milioane plus două milioane. Când au venit aici le-am spus că-mi pot da 8 plus 2 milioane, nu? Mi-au zis că n-au mai negociat cu nimeni așa cum au făcut-o cu mine. Deci să vă spun exact 4 milioane iau pe loc, peste 10 luni încă 3,8 milioane, iar dacă joacă 50% din meciuri în primii doi ani mai iau două milioane.

Le-am zis că dacă-mi dau banii în 10 luni le mai scad 200.000 de euro. De aceea l-am dat cu 9,8 milioane până la urmă. Îi dau și lui Porumboiu o șampanie. Fiecare om ia în dreptul lui ce a negociat. La vremea când l-am luat am dat 1 milion de euro pe Stanciu. Zicea lumea că sunt nebun, uite că acum iau 10 milioane", a declarat Gigi Becali la Digisport.

"Eu nu voiam să-i dau drumul, dar m-am gândit și la binele lui. Numărul lui Stanciu îl va lua Florin Tănase. El e înlocuitorul lui Stanciu. Boldrin sau Tănase merită numărul 10, dar cred că Tănase îl va lua" Gigi Becali

 

Citește și: Gigi Becali vrea să aducă 3 jucători după plecarea lui Stanciu: "Mă obligă situația" » Cât plusează pentru Alibec + CFR i-a refuzat o ofertă

Citește și: Porumboiu i-a răspuns lui Becali: "Ai fost deștept, te-ai acoperit bine după plecarea lui Stanciu". Ce zice despre "atenția" pe care i-a oferit-o Gigi

Citește și: Steaua a refuzat o ofertă de 10 milioane pentru Stanciu de la o altă echipă » De ce a ajuns până la urmă la Anderlecht

Citește și: Cel mai scump ever! Stanciu intră direct în istoria lui Anderlecht

Citește și: Ca de la "decar" la "decar" » Hagi laudă transferul lui Stanciu la Anderlecht: "Sper să țină steagul sus" 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (62)
556856157835046
Alikianos Shenghen  •  29 August 2016, 17:09

Ciobenul de Pipera a facut experienta de negociator pe vremea cand isi negocia berbecii.

10204018285088881
Teo Ioan  •  29 August 2016, 12:12
Postat de zorro5 pe 29 August 2016, 06:53

E circ,...cica e mare negociator !!! ; sa fim seriosi,...Stanciu valora mai mult de 10 milioane de euro pe care ciobanul nu le va primi integral de la acesti belgieni perversi !!! ; pe Pogba MU a dat peste 100 milioane de euro, si sa nu-mi spuna cineva ca Pogba face in teren mai mult de 10 ori decat Stanciu al nostru !!! ; am spus si azi,...nu avem marketing in nici un domeniu,...si nici in sport ;;; pai Prodanca daca avea scoala,....ii facea un CV de vis lui Stanciu,....mergea ea sa-l propuna la o echipa care juca in Liga Campionilor,...nu in Europa Ligue !!!; chiar in acest caz nu inteleg ca Prodanca sa ia vreun ban, chiar daca-l reprezenta pe Stanciu,...deoarece ea personal,...nu a facut nimic !!!!

Messi daca era roman, nu era vandut cu mai mult de 15-20 milioane. Pentru ca valoarea campionatului nostru este foarte scazuta si nu risca nimeni atatia bani. Asa cum din Belgia nu se va pleca niciodata pe mai mult de 30 milioane. Deci n-are vreo vina Steaua/FCSB sau altcineva. E o suma mai mult decat echitabila.

plischi
plischi  •  29 August 2016, 10:45

"negociator"!!! am cazut sub masa de ras!!

Vezi toate comentariile (62)
Comentează
Close