FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali anunță o veste uriașă pentru fani: "O să fim iar Steaua"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 17:12

Gigi Becali, patronul FCSB, anunță că în curând se vor termina toate procele cu Armata și cu CSA, pentru marca Steaua și că va schimba din nou numele echipei, din FCSB în Steaua.

"În 5-6 luni o să fim din nou Steaua, staţi liniştiţi. Câştig toate procesele. O să vedeţi. În câteva luni se rezolvă. Cum să ceri atâţia bani? Un club, cu tot patrimoniul, se vinde cu câteva milioane de euro. Cum să ceară CSA 37 de milioane pentru o marca licențiată?

Cine preia echipa Armatei dacă vine în Liga 1? Nu vedeţi că la Dinamo nu vrea să vină nimeni", a spus Gigi Becali pentru TV Digi Sport.

Becali a pierdut marca Steaua în 2014 și a schimbat numele echipei în FCSB.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (169)
neaga1900
neaga1900  •  14 Noiembrie 2017, 21:56
Postat de Costel Tudor pe 14 Noiembrie 2017, 21:43

Vrabia malai viseaza ! Patronul puscarias va schimba numele fcsb in Steaua cand va ZBURA PORCUL !!!

Cand uefa va interveni vom vedea ce va fi! Justitia nu are treaba in spoprt atat timp cat nu vorbim de crima de spalare bani,etc. Ce e strict sportiv e treaba tribunalelor sportive!

ticbis
ticbis  •  14 Noiembrie 2017, 21:36
Postat de catalynn pe 14 Noiembrie 2017, 21:17

Macar am mai strabilit o treaba, nu esti jurist :-) Io intelesesem ca esti, si cum imi place sa cred ca conversez cu oameni onorabili nu am contestat asta niciodata, insa daca spui ca nu esti, atunci nu esti :-) In ceea ce priveste CSA-ul, iar nu am dovezi sa te contrazic, insa pe de alta parte, trebuie sa le acord si celor de la CSA prezumtia de nevinovatie. In cazul lui Nea Jiijji nu se mai poate, domnia s-a a fost condamant in 3 spete diferite, este eliberat conditionat, nu pare sa se fi reeducat asa cum a spus cu lacrimi in ochi si jurand pe D-zeu in fata Comisiei, deci in cazul sau din start pornesc cu suspiciuni.

Nu sunt jurist, n-am pretins niciodata asa ceva pe site-ul asta! Am un job care presupune incheieri de contracte, derulari de contracte, litigii comerciale, achizitii publice de servicii si de bunuri, proiecte cu statul si cu entitati private. Am permanent langa mine, de ani de zile, patru colegi juristi ce stiu meserie, nu ca Talpan! CSA are prezumtia de nevinovatie, dar acolo se petrec lucruri grave din punct de vedere legal, de ani de zile. Poate acum, cu ocazia dezvaluirilor lui Tolontan la sectia de baschet, vor iesi la lumina si cele de la restul sectiilor. Peste tot e la fel, se toaca baniii in nestire si fara noima, baga angajatii CSA la banet in buzunare fara sa faca nimic! Nu le mai ajungea, pusesera botul si la banii lui Becali! Astia n-au limita, n-au bun simt! Propteaua lor e partidul si justitia la cheremul lor, de aici au rezultat si succesele lui Talpan... Talpan care in cazul sectiei de baschet (si sunt sigur ca nu numai) e bun de beciul domnesc!!! Pe asta isi bazau alde Boroi sau Petrea afilierea sectiei de fotbal la FRF, ***??? Probabil ca da, dar te asigur eu ca nu le va fi usor, oricum nu fara risc de puscarie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

485809194904413
Costel Tudor  •  14 Noiembrie 2017, 21:43

Vrabia malai viseaza ! Patronul puscarias va schimba numele fcsb in Steaua cand va ZBURA PORCUL !!!

Vezi toate comentariile (169)
Comentează