FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali, cucerit de un jucător stelist: "E unul dintre cei mai buni care au jucat vreodată în Liga 1"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iulie 2015 20:54

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit despre jucătorul din lotul roș-albaștrilor pe care îl admiră cel mai mult în acest început de sezon.

"Hamorun este unul dintre cei mai buni străini care au jucat vreodată în Liga 1. Îmi place foarte mult. Este de talia lui Wesley, de la Vaslui. Joacă pe alte posturi, dar au aceeași valoare.

Hamroun este deobsebit. Nu știu cum a ajuns în România. Îmi place cum atinge mingea și cum pleacă de pe loc", a spus Becali.

Jugurtha Hamroun, 26 de ani, a fost transferat în această vară de Steaua, de la Oțelul, și a avut un început bun de sezon. Algerianul a jucat patru meciuri pentru steliști și a marcat de două ori.

Citește și: Becali dezvăluie detalii despre viitoarele transferuri » Cînd ajung cei doi străini la Steaua și din ce campionat vin

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
eugeniustin
eugeniustin  •  30 Iulie 2015, 16:25
Postat de sakamoto pe 30 Iulie 2015, 00:47

Hamrun Iugurtha, da, imi aminteste de Numidia-razboaiele cu romanii-cavaleria numida se zice ca ar fi fost cea mai buna din antichitate. Cit despre cavalerul Iugurtha Hamrun, in meciul cu partizanii-un fost coleg, Dumnezeu sa-l ierte ca a dat coltzul, la purici le spunea partizani-a centrat de vreo 4 ori in spatele portii. Cind colegii lui de atac, asteptau centrarea lui Iugurtha cu stoicism. Talent viguros, nu gluma! Bata-l sa-l bata simunul!

El a centrat la gol

cipinho79
cipinho79  •  30 Iulie 2015, 11:07

da, dar cu o floare nu se face primavara, Hamroun e paradoxal cel mai bun transfer insa pacat ca ceilalti inclusiv Tade sunt la pamant. Din nou un management prost, transferuri la kilogram si tarzii pe deasupra cu care nu poti emite pretentii in fata lui Partizan.

ionutstv
ionutstv  •  30 Iulie 2015, 07:53

Pacat ca nu are loc la Dinamo cum a zis Vama. Pai asta si beat ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează