FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA 1-0

Gigi Becali: "Dau 100 de mii de euro numai să-l ia cineva pe Tiago!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2009 00:00

Patronul Stelei s-a declarat nemulţumit de prestaţia portughezului Tiago şi a lui Ianos Szekely în partida pierdută de elevii lui Marius Lăcătuş la Braşov.

"Dau 100.000 de euro numai să-l ia cineva pe Tiago! Cum să-l mai şi cumpăr la vară? Dacă mai ai şi un bezmetic în teren ca Szekely, e greu. Tot jocul în prima etapă contra Vasluiului l-au făcut Toja şi Dayro Moreno.

Mă gîndeam că va juca Dayro în centru, dar nu a fost aşa. Jucătorii nu au făcut ce le-a cerut Marius la antrenamente, aşa am înteles de la el!" a spus Becali la GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
 •  12 Martie 2009, 16:45

AVEA DREPTATE GIGI SINCER

 •  09 Martie 2009, 09:48

d-l gigi -managerul care l-ti avut inainta ilie d a adus tot felul de jucatori din lume ,ca ei aveam in tara numai ca a-ti crezut ca aceia or fi mai buni dar din pacate e altfel eu zic ca va lipseste in continuare an manager bun si un antrenor cu experenta ,marius nu e ptr pretentiile stelei,eu l-s fi lasat pe dorinel dar si el a inceput sa vorbeasca prea mult ,ceva experenta are,a facut meciuri bune cu rapid si dinamo,probabil mai trebuia incercat si in retur,nu era rau,oricum succes.

 •  08 Martie 2009, 22:49

Hai Steaua

Vezi toate comentariile (30)
Comentează