FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDALUL STENOGRAMELOR IA AMPLOARE

Gigi Becali despre jucătorii Gloriei: "Le dau eu bani cîţi nu cîştigă într-un an de contract!" :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 ianuarie 2009 00:00

Ioan Horoba, preşedintele Gloriei Bistriţa, a rememorat pentru Gazeta Sporturilor un dialog spumos pe care l-a avut cu Gigi Becali, care a încercat cu tot dinadinsul să-i premieze pe ardeleni pentru un rezultat pozitiv în meciul cu CFR Cluj din sezonul trecut (pierdut de Gloria pînă la urmă cu 1-0).

Conform spuselor lui Horoba, Gigi Becali i-ar fi transmis: "Ioane, fii atent, eu le dau băieţilor atîţia bani cît nu cîştigă ei într-un an de contract!". :)

Oficialii Gloriei au refuzat stimulentul venit din Ghencea, dar mulţi i-au acuzat că ar fi primit bani de la CFR Cluj, pentru a se da la o parte! :O . De altfel, suspiciunile s-au accentuat deoarece Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul bistriţenilor, a trimis în teren o formulă de start inedită, din care lipseau mai mulţi titulari incontestabili.

Citiţi aici despre tenativa lui Gigi Becali de a premia Gloria!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  31 Ianuarie 2009, 09:35

singurul motiv pentru care Gloria nu a introdus 3 jucatori de baza a fost ca cei 3 aveau 3 cartonase galbene si meciul urmator era crucial pt gloria cu o contracandidata la retrogrdare! ca sa aiba cea mai buna echipa in acel meci!

 •  30 Ianuarie 2009, 15:35

GSP-U STIE PREA MULTE.O GLUMA A FACUT GIGI CU BS NA.

 •  30 Ianuarie 2009, 15:06

SUNTETI P E N I B I L I GSP-istilor!!! Vedeti...cu cine s-a cuplat Marica! Vedeti...ce mananca Becali! Vedeti...ca sunteti pe langa subiectele interesante! O sa ajungeti sa ne spuneti ca a fost impuscat si Ceausescu!Bateti campii cu stenograme si cu valize.Lasati sa se pronunte organele abilitate.Vorba lui GIGI,sunteti niste z.....e!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează