FOTBAL  »  Superliga  »  DNA

Gigi Becali, din nou la DNA » Patronul Stelei este audiat în dosarul în care s-a început urmărirea penală pe numele său

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2016 15:19

Gigi Becali a venit astăzi la DNA pentru a fi audiat într-un dosar în care este acuzat de mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului, după ce şi-a schimbat declaraţiile făcute ca martor în dosarul deschis pe numele omului de afaceri Gabriel Popoviciu, potrivit news.ro.

Patronul Stelei a ajuns la sediul DNA în jurul orei 14:45, pentru a fi audiat de procurori, după ce în urmă cu două zile a fost începută urmărirea penală în cazul său.

"Mă uit la declarații și le citesc. Eu am dat două declaraţii și le citesc. Da, domnule, mi le aduc aminte, mi le menţin şi gata, la revedere și plec acasă. Dacă nu-mi aduc aminte, nu-mi aduc" Becali la intrarea în sediul DNA.

Becali este acuzat că în declaraţiile date ca martor, în 27 octombrie 2014, la DNA, şi în 15 februarie 2016, la Curtea de Apel Bucureşti, a prezentat date care "contravin probelor administrate în cauză, contravin propriilor declaraţii date în cursul urmăririi penale şi aspectelor pe care acesta le cunoştea".

Procurorii susțin că Becali a avut "o atitudine omisivă de ascundere, de trecere sub tăcere a faptelor cu caracter esenţial, cu eficienţă probatorie, concludente şi pertinente în cercetarea şi soluţionarea cauzei", potrivit news.ro.

Dacă este găsit vinovat, Becali poate primi între 1 și 6 ani de închisoare. În plus, este posibil să fie cerută revocarea liberării sale condiţionate.

Și miercuri, finanțatorul Stelei a fost prezent la DNA, unde i s-a transmis că este acuzat în dosarul deschis pe numele lui Popoviciu.

"Procurorii mi-au adus la cunoștință situația mea. Va fi ce vrea Dumnezeu. Îmi iau avocați și gata. Într-un abuz în serviciu nu contează ce spun eu, contează actele. Dacă sunt acte, se demonstrează prin acte. Ce pot să știu eu ca să schimbe un act și o ștampilă a statului român?" Gigi Becali, la ieșirea de la DNA, pe 9 martie

Puiu Popoviciu este acuzat de complicitate la abuz în serviciu și dare de mită în cazul mai multor terenuri retrocedate în zona Băneasa.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
max2009
max2009  •  11 Martie 2016, 20:17

cand te crezi destept dar nu esti asa se intampla

896192190498051
Adi Mitrea  •  11 Martie 2016, 17:49

La Mititica, acolo ii este locul.dar sa ii ia pe mimi si gheghe cu el. Fcsp = echipa de rasi!

nebraska
nebraska  •  11 Martie 2016, 17:49

Trista stire pentru suflarea fcsp-ista....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează