FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali e categoric după ce a ratat titlul: "Așa lucrez eu! E vreo problemă? E penal?"

Articol de - Publicat marti, 22 mai 2018 09:09

Gigi Becali a recunoscut public că i-a dat ordine lui Nicolae Dică, a decis cine să joace și cine să fie schimbat în meciurile din sezonul proaspăt încheiat.

FCSB a pierdut pentru al treilea an consecutiv titlul. Și nu e niciun secret că patronul vicecampioanei face legea la echipă! Chiar dacă Nicolae Dică a declarat înaintea meciului cu Astra că "nu am primit niciodată ordine de la patron, poate doar sfaturi", Becali a ținut să pună piciorul în prag. 

Și a răspuns la întrebarea adresată de reportertul Gazetei: "Au existat tot felul de discuții referitor la implicarea dumneavoastră la echipă. V-ați implicat în alcătuirea echipei sau la schimbări?". Becali a răspuns evaziv: "Hai să-ți zic ceva! Eu nu mai vreau să fiu oficial pentru că nu mai vreau. Mă obligi tu să fiu oficial la Steaua? N-am acțiuni, n-am nimic, fac ce vreau. Asta nu înseamnă că nu mă implic! Vorbesc, fac orice! Nu vreau să mai fiu oficial ca să mă judece pe mine Cernat și cu toți ăia...".

Omul de afaceri a evitat un răspuns direct, iar următoarea întrebare a fost: "Domnule Becali, întrebarea e simplă: v-ați implicat sau nu în schimbările de la echipă?". "Asta e problema ta acum? Hai, mă, lasă-mă! (vrea să plece, se întoarce și își face cruce) Voi știți despre ce e vorba! Și cine vine antrenor la Steaua știe despre e vorba! Cine vrea să vină știe exact cum procedez eu la echipă. Da... Vrea, bine! Nu vrea, iarăși bine! E interzis? E penal? Păi, și-atunci care problema? Așa lucrez eu! Asta mai e problema mea acum, dacă mă implic sau nu? Am pierdut campionatul, de ce să dau răspunsul la întrebarea asta? Vai, vai, vai, domnule procuror", a răspuns Becali. 

"Dică e o pușcărie de antrenor"

În timp ce Becali dădea declarații după meciul cu Astra, suporterii de la tribuna oficială a Arenei Naționale strigau la patronul roș-albastru, transmițând mesaje clare pentru acesta. "Adu antrenor! Vrem antrenor! Nu mai suportăm!", "Dică e o pușcărie de antrenor! Vrem fotbaliști. Dică nu știe nimic" sau "Demisia, Dică! Pleacă, Dică!" au fost mesajele suporterilor. "Eu sunt principalul vinovat pentru ratarea acestui titlu! Lui Dică nu am ce să-i reproșez pentru că el a vrut să-l dea afară pe Alibec și eu nu l-am lăsat! Trebuia să-l lichidez de mult, dar am sperat că poate luăm bani mulți pe el. Am fost lacom și regret că l-am pus căpitan. Lui MM ce să-i reproșez? Eu aduc tot aici, el n-aduce jucători", a comentat Becali. 

Îl critică, dar vrea să-l țină

După ce-a ratat al treilea titlu la rând, Becali a vorbit despre problemele de la echipă și despre rămânerea lui Dică în funcția de antrenor. "Dică rămâne, dar vor pleca jucători! Titlul s-a pierdut, nu s-a câștigat. A făcut o echipă mai puternică, mai valoroasă, mai tare. Noi nici cu Astra n-am condus clar, puteau să ne marcheze un gol. Noi nu avem joc elaborat, posesie. Nu pasăm nimic, nu avem posesia cum trebuie să o avem, jucători cu frică. Niciodată nu am jucat atât de prost", a comentat patronul. 

SOLUȚII: Dacă pleacă Dică, cine vine?

1. Mircea Rednic
2. Marius Șumudică
3. Edward Iordănescu
4. Laurențiu Reghecampf
5. Cristiano Bergodi

Becali: "Eu sunt vinovat, eu sunt responsabil"

Patronul a recunoscut că a greșit de multe ori în timpul acestui sezon și că toată vina ratării titlului trebuie pusă în spatele său: "Eu sunt responsabil, pentru că am permis din cauza lui Alibec nişte lucruri la echipă. Eu sunt vinovatul că trebuia să-i las să termine cu Alibec de la început. N-am avut putere să câştigăm campionatul. O echipă care câştigă campionatul altfel apare". 

Dică: "Eu sunt principalul vinovat"

Antrenorul crede că el este cel care trebuie tras la răspundere pentru ratarea titlului: "S-au adus jucători cu mare experienţă. Şi la noi s-au investit mulţi bani. De greşit, cred că meciul de la Iaşi a fost o partidă foarte proastă, nu am reuşit să-i motivez pe jucători să dea totul ca să câştigăm acel joc. În anumite jocuri îmi reproşez că nu am băgat alţi jucători în primul 11. Eu sunt principalul vinovat că s-a ratat acest campionat.

Citește și: Opinie Cătălin Țepelin » "Gigi Becali, demisia!?”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (68)
504878199852993
Ionescu Corneliu  •  23 Mai 2018, 09:03

La cum joaca STEAUA,nu a fost mare mirarea ca a pierdut CAMPIONATUL,C.F.R.-eul e din alt aluat,are antrenor cu personalitate si independenta in luarea deciziilor,aista-i schmacul C.F.R.-ist si va mai lua campionate.

cneius
cneius  •  23 Mai 2018, 08:13

"Așa lucrez eu! E vreo problemă?"...iti spun eu doar una, pierzi campionat dupa campionat !

1461177693935533
Sorin Gane  •  23 Mai 2018, 07:32

MAI *** ! NU E PENAL , DAR E JENANT DE STUPID TOT CEEA CE FACI -- ESTI O PUSCARIE DE PATRON !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează