FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Gigi Becali e vehement în privința derby-ului: "Dacă pierdem cu Dinamo, adio!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 13:54

Gigi Becali susține că meciul cu Dinamo va fi decisiv pentru lupta la titlu și că o înfrângere în fața "câinilor" o lasă pe Steaua fără șanse la campionat.

"Meciul e decisiv. Dacă nu câștigam, ne luăm adio de la titlu. Dacă noi pierdem și câștigă Viitorul, la revedere titlu!", a declarat patronul roș-albaștrilor la TV Digi Sport.

Gigi Becali a comentat și zvonurile conform cărora Laurențiu Reghecampf a fost în Qatar pentru a negocia cu o altă echipă. 

"Dacă e adevărat și e bine pentru el, se duce. Noi ne înțelegem, nu ne certăm. E posibil să se fi dus să negocieze, iar dacă îi convine oferta, vine să îmi spună. L-am întrebat «de ce spui prostii că pleci?», iar el mi-a spus că nu a declarat asta", a adăugat Becali.

"Eu le-am transmis jucătorilor că pentru mine va fi ultimul meci! Eu nu mai suport să mă bată Dinamo! Vreau să văd o altă reacție, vreau să văd că jucătorii când intră pe teren își doresc să câștige un derby. Ăsta e mesajul pe care eu l-am transmis. Dacă pierdem se complică lucrurile"Laurențiu Reghecampf 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
1716493408582631
Robert Szi  •  29 Martie 2017, 15:44
Postat de stelbz pe 29 Martie 2017, 15:00

Da, daca se va pierde jocul cu Dinamo, iar Viitorul va castiga la Astra atunci titlul e ca si pierdut. Iar daca nici locul 2 nu-l poti castiga cu lotul actual inseamna ca salariile incasate de jucatori si de staff(de peste 10-20 mii de euro lunar) sunt nemeritate si ar trebui aplicate penalizari la contracte. Pentru locul 1 ar cam avea ceva scuze( o aparare improvizata cu jucatori fara a fi specializati pe posturi, cu un Tamas uneori ..... ametit si fara un coordonator f.f. bun de pase pentru Alibec sau Gnohere)....Dar, hai sa fim corecti, chiar nici locul 2 nu esti in stare sa-l obtii ??? Ce justificari ar mai fi ?

lotul actual al FCSB e cel mai bun din liga 1 de departe si cu un antrenor mediocru se lua campionatul la pas.. insa Reghe e un tehnician foarte slab.

cobra_z
cobra_z  •  29 Martie 2017, 15:29

coalitia fcsb-viitorul-astra a hotarat ca viitorul sa bata fcsb(de ochii lumii) ,astra va bate viitorul , ca mai apoi punctele "castigate" sa le cedeze fcsb ului...(si astfel cele 3 puncte pierdute de fcsb se intorc la fcsb prin astra) singura enigma in ecuatie e dinamo...cfr e jumate rezolvata iar craiova e considerata accesibila...totul pt un nou titlu obligatoriu in vitrina ciobanului .

zizu
zizu  •  29 Martie 2017, 15:22

de transmis....transmite el muuuulte...! cine receptioneaza asta conteaza...:)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează