FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali face dezvăluiri importante după ce a anunțat că-i vrea pe Băluță și Arlauskis

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 12:40

După ce a declarat în repetate rânduri că este interesat de Alexandru Băluță și Giedrius Arlauskis, Gigi Becali a lăsat să se înțeleagă că cei doi jucători au fost propuși la FCSB.

"Vreau să dau un răspuns pentru Dan Petrescu și pentru toată lumea. Niciodată, dar niciodată, repet, niciodată nu am făcut aluzie la un jucător daca el nu a fost propus de impresar sau tată, care să spună că jucătorul vrea să vină la Steaua.

Nu dau nume, dar nici de Arlauskis și nici de Băluță nu am vorbit de nebun, de capul meu. Eu, Becali, nu am vorbit niciodată despre un jucător fără ca propunerea să vină din partea celor din jurul lui. Nu vreau să zic mai multe, dar nu eram nebun să vorbesc de portarul unei echipe adverse", a spus Becali la Pro X.

"Să vă zic eu care e treaba cu Băluță. El zice că nu vine pentru că îi e frică de olteni. Că dacă știe că nu se poate face transferul, nu riscă nici el să spună că vrea la Steaua" Gigi Becali

Citește și: Becali e categoric! Decizia definitivă luată după prestația lui Andrei Vlad + dezvăluie ce fost dinamovist s-a propus la FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
haideusicfr
haideusicfr  •  05 Februarie 2018, 18:29

Culmea prostiei manageriale (becaliste): il vinde pe Nita pe 2 milioane ,apoi cand ii cade fisa vrea sa-i cumpere pe Baluta cu 3 ,iar pe Arla ?

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Februarie 2018, 18:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  05 Februarie 2018, 15:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează