FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali face un anunt ȘOC! Șumudică, antrenor la FCSB! Singura condiție pusă de patronul echipei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 aprilie 2017 14:29

Gigi Becali a comentat declarațiile lui Marius Șumudică din ultima vreme. Tehnicianul Astrei e din ce în ce mai atras de ideea de a antrena FCSB în viitor, deși în urmă cu câteva luni excludea vehement acest lucru. 

Patronul FCSB exclude în primă fază acest lucru, însă până la urmă recunoaște că l-ar aduce antrenor după ce Laurențiu Reghecampf va pleca, însă doar dacă Șumudică s-ar înțelege cu suporterii. 

"Nu există așa ceva, niciodată! De unde până unde să vină Șumudică la Steaua? Nu va antrena niciodată această echipă. O să-i dau un telefon să-i zic și eu asta, vreți asta?

Am spus de multe ori că nu o să antreneze în viața lui Steaua. N-are cum! Reghecampf mai are un an de contract. Eu știu că orice antrenor din România vrea la Steaua.

El valoare are, a făcut lucruri extraordinare, dar pentru gesturile pe care le-a făcut de-a lungul timpului, n-are cum să vină la Steaua. Problema nu sunt eu, cu mine e prieten, mie îmi place de el.

Dar trebuie să-l accepte suporterii, nu fac nimic împotriva lor. Nu pot să fac ceva împotriva voinței lor. Dacă ei acceptă, în 3 secunde vine", a zis Gigi Becali pentru ProTV.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (54)
balauru48
balauru48  •  26 Aprilie 2017, 23:54
Postat de balauru48 pe 26 Aprilie 2017, 23:53

***

Sau aia 500000 de la mitingul fecesebist? Ahahaaaaaaaaahhhhaaaaaaaa

balauru48
balauru48  •  26 Aprilie 2017, 23:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tanasevictor
tanasevictor  •  26 Aprilie 2017, 21:05

Sumi chiar a obtinut rezultate chiar foarte bune fata de conditiile avute Pentru orice antrenor sau jucator roman nu trebuie sa existe niciodata Exemplu- Tucudean pentru care am tot respectul

Vezi toate comentariile (54)
Comentează