FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali face un anunț-surpriză despre Denis Alibec: "Asta am aflat despre el"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 15:39

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că Denis Alibec se comportă exemplar după ce a fost exclus din lot de către Nicolae Dică, după ieșirea nervoasă din finalul meciului cu FC Voluntari.

Atacantul de 26 de ani se antrenează separat și l-a impresionat pe Gigi Becali, care anunță că aceasta va fi iertat în scurt timp.

"Am vești foarte bune despre Alibec. Am aflat că se ține de tot programul pe care i l-a impus Dică. Se antreneaza separat și o face foarte bine. Cu siguranță că va fi iertat, dar trebuia să simtă puțin usturimea asta.

S-a luat o hotărâre care să îl facă pe el să își dorească să devină altcineva. La acte de indisciplină eu nu mă bag niciodată peste antrenor", a spus Becali pentru PRO TV.

9 meciuri consecutive de Liga 1 are Alibec fără gol marcat

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (33)
sooos1ck
sooos1ck  •  18 Octombrie 2017, 14:17

Toti jucatorii sunt iertati mai devreme si mai tarziu, nu poti tine un jucator acasa si sa il platesti, toti jucatorii sunt utili!

1673663886259505
Gheorghe Nistor  •  18 Octombrie 2017, 10:47

Cine il mai crede pe Becali. Aceasta hahalera minte si cand respira. Este un mincinos si cand spune ca este cucernic si credincios . Intati pe you tube si o sa vedeti ce scarnavie de om este acest becali. Cum injura , cum vorbeste cu reporterul, etc. Oare cu mama lui tot asa vorbeste. Oare ea stie de ce este in stare acest neispravit. Copii lui si sotia stiu de ce este in stare. Daca nu, vor afla.

dubluv
dubluv  •  18 Octombrie 2017, 08:52

pai s-a bagat deja. Cand spune "Cu siguranta va fi iertat"... ce mai poate face Dica?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează