FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali făcut praf de o legendă a roș-albaștrilor: "I-a păcălit pe suporteri, a jignit mulți sportivi ai Stelei"

Tudorel Stoica
Tudorel Stoica

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2016 21:03

Căpitanul Stelei din 1986, Tudorel Stoica, îl atacă dur pe Gigi Becali și îl acuză pe acesta că i-a mințit pe suporterii roș-albaștrilor în privința palmaresului.

" Gigi Becali i-a păcălit pe suporteri cu palmaresul. Eu vă spun că el nu-l are. El a jignit mulți sportivi ai Stelei cînd s-a referit la emblemă. Cum să spui că emblema de pe piept nu valorează nici o mie de euro?! Becali s-a lăudat că e foarte bogat, că nu știu ce.

Dacă zici că iubești clubul ăsta, păi plătește atunci! Dînsul jignește în continuare, în loc să se pună la masa negocierilor. Suporterii nu au ce să înțeleagă cînd li se spune că au palmaresul, dar de fapt nu-l au", a spus Tudorel Stoica.

"Nu am văzut nici un meci al celor de la FCSB în cantonament. Ce am văzut din campionat, pot spune că nu mi s-a părut o schimbare" Tudorel Stoica

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (251)
echilibrat
echilibrat  •  02 Februarie 2016, 20:10
Postat de Dumitru Vlad pe 02 Februarie 2016, 10:19

Flăcău în ce a băgat statul român bani? Că nu România a turnat cupa din argint.. Cred că eşti şi tu vreun căprar dăştept de la CSA, la ce prostii scoţi pe gură. Ţi minte cumva cine a făcut muzeul echipei, cine îl administra şi la cine erau cupele Stelei, ce loază poţi fi, ai măcar o şcoală de căprari?

Statul roman a bagat bani in cistigarea CCE in 1986, nu Becali : salarii, transferuri, buget etc.

tonigriga
tonigriga  •  02 Februarie 2016, 18:42

Și, totuși, nu e nimeni în tara asta sa facă lumina în cazul ăsta? Așa de jos am ajuns? Unde sunteți voi, peluza sud și nord? Va bateați cu pumnul în piept ca iubiți echipa, ca veți fi alături de ea indiferent de motive. Dar ați ajuns sa iubiți banul și interesul?

bimbi79
bimbi79  •  02 Februarie 2016, 18:17
Postat de valiro pe 02 Februarie 2016, 17:59

Atentie la confuzii : ce mi-ai aratat tu e un act din 1999, Armata catre Paunescu. Paunescu nu avea voie nici sa vanda nici sa cedeze...

Cine a platit datoriile *comuniste* ale stelei comuniste ? Paunescu in nici un caz. Sunt multe de spus si foarte multe concluzii. Ideea este ca Steaua de azi este continuatoarea stelei de ieri. In rest sunt doar speculatii si motiv de scandal si de barfa. Cineva (oare cine) a profitat de banii lui Becalii, acestia au ajuns la pensie, iar altii... vor si ei aceiasi bani nemunciti. Doar ca Becali a cotizat in acel timp si ... GATA. La fel s-a procedat si in cazul terenurilor Stefanesti - Pipera din care a rezuktat condamnarea nedreapta a lui Becali (constantinescu aproba si Becali face puscarie, ha, ha, ha.) Asa va fi mereu atata timp cat nu se tine seama de documentele vremii. Imi e sila de acesti generali facuti la apelul de seara, de acesti guvernanti si politicieni. Ne meritam soarta.

Vezi toate comentariile (251)
Comentează