FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gigi Becali fericit după ultima decizie a lui Hagi: "E o mare bucurie pentru mine. Risca să ajungă în faliment"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 august 2017 17:49

Gigi Becali s-a bucurat extrem de mult când a auzit informația oferită în exclusivitate de GSP.ro, conform căreia Viitorul și-a desființat echipa a doua.

"E o mare bucurie pentru mine să aud asta. A ales cea mai înțeleaptă soluție. Dacă nici când câștigi campionatul nu poți vinde cei mai buni jucători afară... Hagi a venit cu picioarele pe pământ. Și-a dat seama că se luptă cu morile de vânt. Echipa a doua îl costa 300.000 de euro.

Dacă nu făcea așa, peste 5 ani de zile ajungea tot la soluția asta și avea periclitată și situația financiară a familiei. Ce jucători a scos? Doar pe Coman și pe Nedelcu. Eu îl felicit și mă bucur foarte tare pentru nașul meu.

Dacă nu desființează academia ajunge la faliment. Eu nu cred că trebuie să-l punem pe Hagi să-și cheltuie averea pentru a scoate jucători", a declarat Becali la TV Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
petre47
petre47  •  24 August 2017, 07:09

Becali ne spune de ce avem un fotbal atat de slab: nu-l intereseaza investitiile in jucatori autohtoni tineri. El vrea sa cumpere. Mai grav este ca-i sfatuieste si pe altii sa faca la fel. In aceasta vara a "terminat" 2 echipe: Astra si Viitorul.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  23 August 2017, 21:26

Becali nu intelege ca va veni ziua in care nu va mai avea pe cine sa cumpere! si atunci, va trebui sa aduca de pe afara , pe bani mai multi, jucatori de mana a treia care au facut la viata lor tusa pe la Getafe,Pistoiese sau mai stiu eu! si o sa mai pupe din moaste atunci Europa! si bani nu vor mai fi, daca nu mergi in Europa! dar e greu sa gandesti cand ai minte cat *** alea de le mana pe campie prin Pipera!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deny74
deny74  •  23 August 2017, 18:39

Bravo finule.Astea da sfaturi pt performanta.Tu cati jucatori vinzi dupa meciul cu Sporting?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează