FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali, furibund la TV: "Băi nebunilor, nu puteți să luați voi Steaua!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 ianuarie 2017 17:11

Gigi Becali a vorbit astăzi despre conflictul dintre el și Armată, după ce juristul CSA Florin Talpan a declarat că noua echipă a CSA ar trebui să preia locul din Liga 1 de la formația lui Gigi Becali. 

"Să zicem că le dau locul din Liga 1. Dar ei nu știu legea sporitvă. Ei nu pot juca nici în Liga a doua. Nu puteți juca, domnule Lăcătuș, nici în Liga a doua. Trebuie să faceți contracte profesioniste, nu ca la amatori.  Băi nebunilor, nu puteți să luați voi Steaua! Pentru că nici în Liga a doua nu veți putea juca.

Jur că sunt într-o situație care mă amuză. A început să mă amuze, pentru că acestor oameni nu le-am făcut nici cel mai mic rău.

Orice ar fi, prejudiciul nu există. Am schimbat deja sigla. Dacă e să schimb și numele, îl schimb, asta e. 

Toți președinții care au condus Steaua după Revoluție au furat banii din transferuri. Palmaresul e la mine. Mai lasă-i puțin, ei cred că o să plătesc eu. Nu o să plătesc nimic, iar ei vor muri de ciudă", a spus Becali la TV Sport.ro. 

 

"Nu înțeleg ce au cu mine, nu mă așteptam la acest tratament din partea lor. Nu-mi pare rău de nimic. Eu când spun dreptatea și adevărul, nu-mi pare rău de nimic. Eu nu fac compromisiuri cu minciuna,nedreptatea, falsitatea și ipocrizia, nu-mi pare rău de nimic. Nu fac compromis cu nimeni pentru niște interese meschine. Eu am încredere doar în Hristos, nu în acești oameni. Nu sunt șocat, pentru că așa sunt oamenii, caracterizați de viclenie. 

Să fie sănătoși cei de la CSA. Nu pot juca nici în Liga a doua, dacă promovează, trebuie să dea echipa. Eu sunt Steaua, reprezint Steaua dintotdeauna, poate să spună orice judecător ce vrea, nicio hotărâre nu poate să schimbe asta. Istoria e istorie, tradiția e tradiție" George Becali

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (262)
138672209828437
Gelu Oanca  •  15 Ianuarie 2017, 12:48

Ciobane sper sa dispari din fotbal la jilava sau poarta alba. Acolo meriti pentru toate inselatoriile pe care leai facut si le faci.

yoz7777
yoz7777  •  15 Ianuarie 2017, 09:52

Ciobanel piperean, toata tara stie cum spui tu adevarul... Il spui asa cum l-ai spus in cazul valiza (piti se razbuna acum pt asta si nu numai), il spui cum l-ai spus cu operatia la coloana cand erai la mititica si spuneai ca n-o sa mai poti sa mergi, il spui asa cum ai spus ca n-ai cum sa pierzi sigla si numele. Mare vorbitor al adevarului lasa-ne ca te stim de mult, ii mai pacalesti doar pe aia cu IQ sub 50... Numai tu nu esti in stare sa intelegi de ce joci cu 100 de oameni in tribune... O sa vezi la echipa armatei la primul meci, va fi echipa cu cei mai multi spectatori din fotbalul romanesc chiar si in liga a 5a... Apropo, toti astia din fotbal (angajati liga si federatie, presa, presedinti, oameni de fotbal) tin acum cu tine pentru ca vor poerde toti daca Steaua nu va mai fi in prima liga. Fara Steaua in prima liga nu le mai plateste nimeni o caruta de bani pt drepturi de imagine. Sper sa dispari din fotbalul romanesc pe care l-ai distrus... (si nu ma refer la bani)

1258802267479225
Marian Ghergus  •  15 Ianuarie 2017, 09:04

MILIOANE DE ROMANI PUN BOTUL LA VRAJEALA PUSCARIASULUI........ATI AJUNS O PRESA DE PLANS ...*** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (262)
Comentează