FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Gigi Becali iese la atac! Se ia de cei de la CFR Cluj: "Ei au făcut măgării și sunt specialiști în astfel de lucruri"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 16:35

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, le-a răspuns celor de la CFR Cluj care au declarat că se așteaptă ca echipa roș-albastră să câștige fără probleme meciul cu FC Botoșani, din această seară. (Detalii AICI)

"Poate mă confundă. Ei, toată viaţa lor, au făcut la Cluj măgarii din astea. Mureşan nu e străin de astfel de practici. Ei sunt specialişti în astfel de lucruri. Lui Dan Petrescu nu am ce replică să-i dau, că nu mă apuc să bag acum în seamă toţi antrenorii.

Dacă noi nu vom bate la Botoşani, atunci nu vom bate din cauza noastră pentru că nu avem valoare. Dar dacă vom bate, atunci vom bate doar pe teren. Credeţi că am ajuns să mă rog de Iftime să îmi dea meciul? Sunt doar aberaţii. Ce pretenţii să mai am să câştig campionatul dacă am ajuns să îmi fie frică de faptul că nu vom bate pe Botoşani? Mai bine stăm acasă. Păi mie îmi e frică de Botoşani? Am bătut-o mereu pe unde am prins-o", a spus Becali pentru Fanatik.

Citește și: MM Stoica nu s-a abținut! Ironia după acuzele de blat lansate de șeful CFR

FC Botoșani și FCSB se vor duela azi, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (18)
mosvasile
mosvasile  •  10 Decembrie 2017, 19:58

I-aaauzi ia!A uitat ca el insusi-atunci cand era prieten cu dracu,adica cu Basescu si se credea de neatins-facea "arogantze" si "glume"pe la tv,si spunea cum ii dadea bacsisuri de cate 500 de "dolaari" sefului comisiei de disciplina "ca asa vreau io", sau ca i-a dat 5000 de "dolaari" celui mai bun arbitru!E drept ca acel arbitru l-a dat in judecata pentru calomnie, iar Becali a declarat ca...a glumit!Si uite asa numai de glume se tine "salvatorul fotbalului romanesc",iar ceilalti-care nici ei nu sunt niste "sfinti"- stiu destule,dar e o regula intre ei-"omerta"- ca astfel de lucruri nu se spun!

para.para
para.para  •  10 Decembrie 2017, 19:53

Deja casele de pariuri au scos meciul fc botosani - fcsb din program pentru ca s-a constatat ca lumea pariaza masiv pe 2 solist.

indolentu
indolentu  •  10 Decembrie 2017, 19:37
Postat de liviuemil pe 10 Decembrie 2017, 19:02

Punctul, unde e punctul????

care punct liviumil?punctu ala lipsa de asta vara de v ati dus la tas?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează