FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali îi cere banii lui Laurenţiu Reghecampf :) Patronul Stelei nu vrea să îl lase pe antrenor să plece gratis

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 25 mai 2014 00:49

Reghecampf a rupt unilateral contractul cu Steaua, iar Gigi Becali l-a anunţat că trebuie să achite clauza în valoare de 800.000 de euro, lucru care a nemulţumit-o pe nevasta antrenorului.

"Îmi lasă un gust amar faptul că patronul Stelei procedează în acest mod. Nu am crezut niciodată că îi va cere lui Laur să-i achite această clauză. Mi-aş fi pus copiii în foc că nu se va întîmpla aşa ceva. E un contract, da, sînt şi eu agent, ştiu cum e, dar e vorba despre omenie la mijloc. Nici n-am negociat cu Al Hilal ca ei să achite clauza, deci Laur va fi nevoit să dea aceşti bani", a declarat agentul favorit al lui Reghecampf la Dolce.

Aceeaşi persoană avea altă părere despre clauzele unui contract în urmă cu două luni. În scandal cu Dinamo din pricina contractului de reprezentare al lui Dorin Rotariu, impresara a declarat atunci "Contractul e contract! Dacă Dinamo vrea să rup contractul cu Rotariu, să-mi plătească clauza de 500.000 de euro".

Prezent în studio, Basarab Panduru a comentat poziţia pe care o are patronul Stelei: "Cînd un antrenor e dat afară, toată lumea îl ia la şuturi ca să renunţe la bani, dar cînd un patron are o astfel de clauză, văd că nu vrea să renunţe sub nici o formă. Mi se pare anormal".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
andrei.f
andrei.f  •  25 Mai 2014, 17:43

Steaua are bani, dar jucătorii sunt neplătiţi de 4 luni. Ciudat !

elianvodislav
elianvodislav  •  25 Mai 2014, 15:13

Clauza in contract trebuie respectata, a lasat Steaua pentru bani, trebuie sa plateasca! Foarte urat ca este un alt mercenar! Ce cuvinte frumoase spunea acum cateva saptamani "nu pot sa plec acum cand prietenii mei cei mai buni sunt in inchisoare"; uite ca a putut mercenarul. O sa joace acolo unde pe nimeni nu intereseaza, cu specatori care parca merg la teatru intr-o competitie fara valoare! Unde mai prinde el Champions League sau o atmosfera ca pe National Arena sau Ghencea! E tanar si putea sa mai astepte, sa prinda un transfer la o echipa mare din Europa. Foame prea mare pentru mercenar si mopul favorit de impresar!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Mai 2014, 12:21
Postat de coldqball pe 25 Mai 2014, 09:16

Toti oamenii avem defecte si boli. Reghecampf, tu ai cancer incurabil, se cheama Ana Maria Prodan!

..))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează