FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-0

Gigi Becali îi face praf pe Dică și pe jucători: "Au tremurat chiloții pe ei! Toți sunt niște fricoși, niciunul nu e bărbat! Budescu se duce pe un milion"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2018 23:19

Gigi Becali i-a luat la rând pe jucători și Nicolae Dică după înfrângerea de la Iași, scor 0-1. Patronul roș-albaștrilor a anunțat că e gata să-l dea pe Constantin Budescu doar pentru un milion de euro la CFR Cluj. 

"Nu avem valoare! 10 jucători, niciunul nu are valoare, nu e bărbat. Tănase simulează, Budescu nu putea să facă o preluare. Teixeira e singurul fotbalist din echipă.

CFR nu are valoare, dar are războinici în teren. Eram mulțumit și cu 0-0. Mai erau două meciuri. Nu am niciun fotbalist adevărat în teren. Nu poți să te duci în Liga Campionilor cu asemenea fotbaliști.

Man, nimic! Toată lumea avea frică. Pe Pintilii de ce l-au băgat dacă i-a fost rău cu două ore înainte de meci. Antrenor fricos, jucători fricoși. Au tremurat chiloții pe ei", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

...despre transferul lui Budescu:

"Vorbesc eu cu Vasi (n.r Geambazi) să-l dea cu un milion pe Budescu, să vină cu banii CFR. Joacă la mișto deși ia 30.000 de euro pe luni. Păi ce, mă, Budescu e Dumnezeu? I-am zis lui Budescu să nu mai bată cornerul pe poartă. Ce, îl interesează? El joacă numai la mişto, călcâie, şi ia sute de mii pe an. Să îmi ofere CFR un milion pe el şi îl dau.

Pierde toate mingile marele fotbalist, nu poate să facă o preluare. Alibec la revedere să plece și el. Teixeira îl las liber și gata. Ajung la buget de 200.000 de euro pe lună. Nu mă mai interesează deloc, n-am de ce să-i trezesc. Și dacă iau campionatul, ce? Îi spulberă toți în Europa". 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (122)
1757239061000214
Cazan Danut  •  14 Iunie 2018, 12:11

buna ziua ma numesc cazan danut sunt din mangalia ju consctana . am un handicap din nastere pareza spastica gradur 1 cu asistent personat e mama mea . in urma cu 9 ani am depus un dosar de locuinta la primaria mangalia de 3 ani mea dat o camera si nu vrea nici pe asta sa imi faca acte . meas dori mult sa dau de domnu gigi becali va rog mult ajutatima ne meu e 0784005425 pentru cei care vrea sa azute un om cu handicap imi doresc sa am si eu o casa care vrea sa ma

802267206559330
Gica Kmikze  •  10 Mai 2018, 22:12

E vechi articolu.ceva nou nu aveti

tezeu99
tezeu99  •  08 Mai 2018, 12:20

Daca ar fi castigat nu te mai intelegeai cu el. Ar fi cantat Campionii Campionii, palniile si randomii ar fi jignit pe aici, MM ar fi postat non stop pe Facebook. Andrei Cristea ne-a facut o mare bucurie! Si dl Talpan la fel! Maine vine lovitura de gratie! Hasta la vista *** FC FCSB!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (122)
Comentează