FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi Becali îi închide gura lui MM, dar dă într-un fost fotbalist al Stelei » Detalii despre posibila venire a lui Sânmărtean

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2016 18:52

Gigi Becali nu crede că Mihai Stoica a procedat bine atunci când l-a criticat pe Lucian Sânmărtean. Patronul Stelei crede că fostul mijlocaș al celor de la Al Ittihad ar putea ajunge la formația sa în această vară. 

"Are dreptate și Anamaria. I-am zis și lui MM. Niciodată jucătorii care ne-au ajutat nu trebuie să îi vorbim de rău. Mai rău ca Pârvulescu nu ne-a făcut nimeni la Steaua, dar asta e.

Nu contează asta. O să discutăm și cu MM și cu Reghe despre întoarcerea lui Sânmărtean.

Nu putem spune că nu îl vrem. Sau despre Tănase. Nu putem să spunem vreodată că nu îi vrem. I-aș dezamăgi pe ei", a zis Becali la DigiSport. 

Citește și: Atac neașteptat al lui MM Stoica la Sânmărtean: "Nu poate ajuta Steaua" + Unde va juca echipa în sezonul următor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
atentu
atentu  •  31 Mai 2016, 08:23
Postat de crotalie pe 30 Mai 2016, 20:52

Spiritul nostru al celor care iubim culorile sfinte rosu si albastru adica si toate nuantele acestora mai ales ca seamana izbitor de mult cu cele originale este unic si ne-am dat seama imediat. Am avut si avem cea mai principala galerie ! Hei, hei !

Vad ca vorbesti in numele multora, la plural. De fapt, cati sunteti in salon ?!

albanezulvesel
albanezulvesel  •  31 Mai 2016, 00:03
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

lucreaza pt noi ..ca si tine..gigi te pupa

agiler
agiler  •  30 Mai 2016, 23:14

Becali esti un *** aduci fotbalisti de doi lei si vrei in liga ***.Iarna trecuta la fel au fost aduse numai rebuturi pai cu cine sa iei campionatul cu fotbalisti care nu au mai jucat de 100 de ani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează