FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali îl contrează: "Nu mă întrebaţi pe mine despre ce spune MM! Dacă era așa, Steaua nu mai juca fotbal?!"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2016 20:29

Gigi Becali, patronul Stelei, a comentat evoluţia slabă a Stelei din ultimele meciuri şi l-a contract pe MM Stoica, care a spus că jocul slab este cauzat de accidentările lui Toşca şi Pintilii. Vezi detalii.

"Ce spune MM Stoica e părerea lui. Nu mă întrebaţi pe mine despre ce spune el. Eu nu sunt de acord cu el. Păi, ce? Steaua stă în Pintilii şi în Toşca? Păi, dacă nu îi aveam pe ei, nu mai jucam fotbal?

Eu cred ca Reghe, aşa cum zice el. Jucătorii vor să joace din talent şi fotbalul nu se joacă din talent. Se joacă şi cu talent. Dar trebuie forţă, agresivitate, presing", a spus Becali la DigiSport.

Citeşte şi: MM își apără puii: ”Golubovici nu e Tade! A stat o săptămână cu o șurubelniță imensă în cap” + Ce spune de Enache și cine e cel mai bun fundaș ignorat de Daum

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
arsenie_b
arsenie_b  •  27 Septembrie 2016, 21:07

Memeul a debitat niste prostii in seara asta cum rar mi-a fost dat sa aud

red77
red77  •  27 Septembrie 2016, 21:01

bravo GHEORGHE ! angajatii din cutiile de carton si fara onoarea trebuiesc pusi la punct ! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

treadstone
treadstone  •  27 Septembrie 2016, 21:01

Gigi le da lectii de fotbal lui MM si Reghe la orice ora, nu-l mai pacalesc cu scuze de doi lei. In curand le da pe foaie si ce trebuie sa declare ca sa nu se mai faca de ras.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează