FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi Becali lăudat înaintea meciului cu CFR! A primit "dezlegare" pentru a negocia cu unul dintre cei mai buni stoperi din Liga 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 aprilie 2017 11:08

CFR - FCSB este luni, de la ora 19:30, în direct la TV Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.Ro. 

Tehnicianul ardelenilor, Vasile Miriuță, îl laudă pe Gigi Becali pentru strategia pe care o are și îl anunță că poate negocia cu Ionuț Larie, fundaș pe care patronul l-a dorit în mai multe rânduri.

"Am văzut că, atunci când joacă cu Craiova, dorește doi jucători de la olteni, înaintea meciului cu Dinamo, la fel, a vrut doi de la Dinamo.

Acum, că e meci cu CFR, vrea și de la noi. E o strategie de-ale dânsului, până la urmă e de apreciat că știe să facă astfel de strategii, care probabil sunt în folosul echipei lui, numai că pe mine, unul, nu m-ar putea bulversa astfel de jocuri.

Până la urmă, dacă îl vrea pe Larie, e liber să și negocieze cu el, fiindcă jucătorul e în ultimele 6 luni de contract, e legal să facă treaba asta", a spus Miriuță conform TV Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  16 Aprilie 2017, 14:50

jiji recidivistul e cancerul fotb alului romanesc el l a stricvat pe Dennis Man...

haideusicfr
haideusicfr  •  16 Aprilie 2017, 14:05

Miriuta a vorbit la misto, un astfel de comportament este execrabil. Unic si de ultima speta. Se pare ca noi intr-o tara democratica "original" ,important nu este sa avem un campionat echitabil,corect si performant ci unul castigat de Steaua. Chiar daca eforturile spre acest destin presupun slabirea concurentei. Cum mai ziceam LPF ,FRF se dovedesc niste filiale ale acestei foste echipe bolshevice ,sprijinita de armata populara. Care nu avea altceva de facut decat sa joace fotbal.Si sa traga in populatie. Mai ieri a murit intr-un accident auto un oficial de la LPF. D*zeu sa-l ierte imi pare sincer rau ,probabil avea si familie.Dar nu pot sa nu remarca ca fusese SPP-ist. Ce cauta el la LPF? Ale cui interese le apara/ Iar ceilalti de unde sunt? De la fosta Directie a 5-a ? Ar fi multe de spus ,ma opresc e Sarbatoare ,cea care trebuia sa ne schimbe pe toti.Fariseismul unora ce se lauda ca au facut donatii pe la manastiri prin Grecia iese la iveala prin comportamentul sau.Doamne ajuta!

luciann
luciann  •  16 Aprilie 2017, 13:08
Postat de timm pe 16 Aprilie 2017, 12:44

Azi GSPistii au avut voie la alcool.

Ii iertam ca-i sarbatoare mare!:)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează