FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali lucrează la tactica Stelei! Mesaj clar pentru Reghecampf: "Voi vorbi cu el despre asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 martie 2017 10:20

Gigi Becali e gata să rezolve problemele de la Steaua și îi cere lui Laurențiu Reghecampf să nu îl mai pună pe Denis Alibec să execute fazele fixe. 

”Și mie mi s-a părut ciudat. Am văzut la meciul cu ASA că am avut un corner, de pe dreapta, stânga adversarului, executat de Alibec.

Mureșenii au respins mingea în afară, astfel că a urmat imediat un alt corner pentru noi, dar din partea cealaltă. Și am văzut cum s-a așteptat ca Alibec să traverseze tot terenul pentru a executa.

Și m-am întrebat, de ce dom’ne? Nu mai avem pe cine să punem să batem cornere? Dar, nu știu. Astea sunt detalii legate de antrenor. O să vorbesc cu Reghe”, a spus Becali la TV Digi Sport.

CE A ZIS ILIE DUMITRESCU:

"Nu înţeleg cum poate să bată Alibec cornere, cum să scoţi un jucător, un finalizator atât de bun la faze fixe, în lateral? De asta spun că nu sunt foarte optimist". 

CE A ZIS LĂCĂTUȘ:

 "Crezi că Alibec bate de capul lui cornerele? Probabil e pus. Eu dacă aş fi în locul lui, aş prefera să fiu în careu, să marchez goluri. Nu suntem la hochei, nu se dau puncte pentru ăla care pasează. Alibec are gabarit, e bun la cap, eu îl văd în careu la cornere". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
zagna
zagna  •  09 Martie 2017, 18:14

Ce fel de om este acest reghe de accepta atata umilinta ? Prevad un viitor negru la echipa, dupa ce reghe l-a acceptat sa-i faca si echipa si tactica, ce alt antrenor va mai venii la echipa ? Isi fac rau unul altuia si amandoi echipei...

138672209828437
Gelu Oanca  •  09 Martie 2017, 17:33

Daca un cioban, a ajuns sa faca tactica la fcsb, atunci sa ajuns rau de tot. de aceia a pus numele la echipa[FA CE SPUNE BECALI. ] FCSB.

khal_37
khal_37  •  09 Martie 2017, 13:22
Postat de poison pe 09 Martie 2017, 13:11

Gigi Becali lucrează la tactica Stelei! =)))))))))))))))

In timp ce psd lucreaza pentru noi...somn usor popor roman.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează