FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR, SÂMBĂTĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Dică pentru CFR Cluj » Doi titulari cu Gaz Metan sunt out!

Articol de GSP - Publicat joi, 08 februarie 2018 18:19

Patronul FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre meciul cu CFR Cluj de sâmbătă, ora 20:45, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look și liveTEXT, VIDEO, FOTO pe GSP.RO.  

Finanțatorul roș-albaștrilor i-a făcut o promisiune lui Dan Petrescu și a dat detalii despre echipa pe care o va folosi Nicolae Dică.

"O să vadă Dan Petrescu cât de ușor e meciul cu FCSB, că tot aud că spune că e mai ușor decât cel cu Chiajna. Sâmbătă seara va vedea. Logic ar fi să-i batem, valoric vorbind. Dar să nu jucăm așa cum am făcut-o cu Gaz Metan Mediaș.

Steaua trebuie să câștige meciul oricum ar juca. Și dacă pune un fundaș central vârf. Nu putem lua un vârf pentru două meciuri. CFR nu are cum să câștige acest meci. Noi când ne mobilizăm, nu pierdem meciul. Avem valoare", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

LARIE ȘI NEDELCU, OUT

...cum va juca Dică sâmbătă: "Nu știe cum va juca încă. Să vadă ce e cu Man, că a avut o problemă. Tănase va fi atacant, fundașii se știu, intră Planici. La mijlocași a rămas să aleagă între cei 3 mijlocași. Eu i-am zis să aleagă între Popescu și Filip. Așa i-am zis, acuma să vedem ce o să aleagă. O să vedem. I-am dat o sugestie, nu i-am zis nimic de Nedelcu. E jucător valoros, dar mai are nevoie de meciuri tari. Nu mi-a plăcut de el. Nu mă bag peste el, să facă ce-o vrea el. E meci important, când sunt meciuri mai ușoare ne mai consultăm". 

Cum arată FCSB din spusele patronului: Vlad - Benzar, Găman, Planici, Momcilovici - Pintilii, Filip (Ov. Popescu) - Teixeira, Budescu, Cr. Tănase (Fl. Coman) - Fl. Tănase 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
florianveress
florianveress  •  09 Februarie 2018, 07:34

"La mijlocași a rămas să aleagă între cei 3 mijlocași. Eu i-am zis să aleagă între Popescu și Filip. Așa i-am zis, acuma să vedem ce o să aleagă. O să vedem. I-am dat o sugestie, nu i-am zis nimic de Nedelcu. E jucător valoros, dar mai are nevoie de meciuri tari. Nu mi-a plăcut de el. Nu mă bag peste el, să facă ce-o vrea el. E meci important, când sunt meciuri mai ușoare ne mai consultăm". Noaptea minţii... Dar e pe limba lui khal şi a altor fecesebişi inculţi...

loko1
loko1  •  09 Februarie 2018, 07:00

Nu conteaza că e FCSB,Steaua,FC Gherla ,e o echipă cu jucători foarte buni,dar mare păcat că are un patron cu cele mai multe defecte.Singura calitate e faptul că are bani,dar dacă nu se vindecă îi pirde pe toți.

1644576675575210
Ovidiu Ovidiu  •  09 Februarie 2018, 04:10

corect.si gata batem gazeta sporturilor.corect givi.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează